KevinDurant
נשיא המועדון
דונו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני גם חושב שבסוף זה יסתדר, עניין המיסוי יהיה רלוונטי גם בשנה הבאה (גם אם פחות, אבל יהיה) ופה הוא מרוויח עתיד כלכלי וחוזה ארוך טווח בכסף טוב.כובע קש אמר:יהיה. ואמרתי את זה מלפני חודש+
KevinDurant אמר:אני גם חושב שבסוף זה יסתדר, עניין המיסוי יהיה רלוונטי גם בשנה הבאה (גם אם פחות, אבל יהיה) ופה הוא מרוויח עתיד כלכלי וחוזה ארוך טווח בכסף טוב.כובע קש אמר:יהיה. ואמרתי את זה מלפני חודש+
אני לא רואה אותו מקבל חוזה דומה במקום אחר וגם לא יודע כמה קבוצות ירצו אותו (יש לו שם רע בקפריסין, ביוון הוא לא ברמה של הגדולות והשאר לא משלמות הרבה ולא רואה קבוצות אפילו בבולגריה/סרביה משלמות סכומים כאלה או נכנסות להרפתקה הזו).
באמירויות הוא לא יישאר לדעתי, בסין ותאילנד יש שוק לא משהו ולא רואה שגם נוגעים בו בארה''ב אם הוא בכלל מעוניין בשווקים האלה.
כל הסיפור פה כרגע זה למקסם כסף מהערבים ומאתנו וגם בכר ואלברמן רמזו במסע''ת שזה תלוי בו והעבירו את הכדור אליו
מה ההבדל בין לחזור הקיץ לבין קיץ הבא בעצם?רפאלוב אמר:יענקלה לא יעמוד בסכומים, יחזור אלינו בקיץ הבא
KevinDurant אמר:מה ההבדל בין לחזור הקיץ לבין קיץ הבא בעצם?רפאלוב אמר:יענקלה לא יעמוד בסכומים, יחזור אלינו בקיץ הבא
יכול להיות שיש הטבה כלשהי של אחוזים בודדים (שאת זה גם אפשר להשיג עם עורך דין טוב, אבל העוד שנה הזו זה לא משהו שובר שוויון).Ganjot אמר:KevinDurant אמר:מה ההבדל בין לחזור הקיץ לבין קיץ הבא בעצם?רפאלוב אמר:יענקלה לא יעמוד בסכומים, יחזור אלינו בקיץ הבא
אין הבדל. כתבי הספורט בארץ חובבנים חסרי מושג ואנשים מצטטים אותם.
במקרה הטוב אצילי צריך להיות 3 שנים מחוץ לישראל (ובתכלס 4 שנות מס כי ניתוק תושבות זה לא מיידי ואני לא יודע מה יש לו בארץ בדיוק).
הכל תלוי באצילי אם הוא מסוגל לסחוב עוד כמה שנים מחוץ לישראל. בפועל, עדיף לו כנראה לחזור, לקבל מענק חתימה + חוזה ל4 עונות.
אני לא חושב שמשלמים היום סכומים אדירים בסין, זה לא מה שהיה שם פעם (אני גם לא יודע כמה ההתלהבות שלו ללכת לשם).Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
רק אם נשמע פתאום על איזו סין או ארה"ב או משהו בסגנון
עד אז לאן יש לו ללכת, סרביה זה שטויות
בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
איזה הצעה הוא יקבל מקפריסין אחרי שהוא הסריח שם את הדשא באפועל? ולהזכירך הוא הרוויח בחוזה שם 350 אלף יורו וזה הטופ של הטופ הקפריסאי כנראה.Shocking4U אמר:בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
עם הסוכן הנכון הכל אפשרי. אם למשל ילך לקפריסין מאמין שזה יהיה עם השלמת שכר מהאמירתיים והשיקול יהיה מטעמי מס למשוך עוד שנה בחול. ביוון כל קבוצה חוץ מאולימפיאקוס כנראה תשמח. אריס סלוניקי כזה למשל, פאוק למשל, פאו למשל.KevinDurant אמר:איזה הצעה הוא יקבל מקפריסין אחרי שהוא הסריח שם את הדשא באפועל? ולהזכירך הוא הרוויח בחוזה שם 350 אלף יורו וזה הטופ של הטופ הקפריסאי כנראה.Shocking4U אמר:בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
ביוון מי יגע בו? אולימפיאקוס? אאק אתונה שהביאה לפני כמה ימים שחקן שנתן 15 גולים בליגה הבלגית ב3.6 מיליון יורו?
גם ביפן לדעתי לא יתלהבו לתת משכורת גבוהה וחוזה ארוך טווח לשחקן בן 30 עם רזומה נוראי מחוץ למדינה שלו ואני לא יודע כמה מתאים לו בכלל לעבור לגור שם, כנ''ל בסין שהורידו סכומים.
האופציה היחידה אולי זה ארה''ב ושוב, ממש לא בסכומים של האמירויות ואני לא יודע אם זה בכלל מדבר אליו
Shocking4U אמר:בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
KevinDurant אמר:אני חושב שההצעה הכלכלית הכי טובה וארוכת טווח תהיה לפה והוא בעיקר מנסה למקסם רווחים ולהגיד כמה קשה יהיה לחזור כדי למקסם אותנו ואת הערבים
סין לא סגור הם הרגע הוציאו לשם את פאקינג גורפינקל אל תתפלא אם גם לאיוס יגיע לשם וגם אצילי יכול בקלות להעביר שם שנה. קפריסין/יוון וכו׳ זה עם השלמות שכר מהאמירויות.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.Apoc אמר:לאן יש לו כבר ללכת
סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
אם נשמע על ארה"ב או יפן בחודש שיש לחלון שלהם אני אופתע אבל הכל יכול להיות
Shocking4U אמר:סין לא סגור הם הרגע הוציאו לשם את פאקינג גורפינקל אל תתפלא אם גם לאיוס יגיע לשם וגם אצילי יכול בקלות להעביר שם שנה. קפריסין/יוון וכו׳ זה עם השלמות שכר מהאמירויות.Apoc אמר:Shocking4U אמר:בקצבים חזקים בשווקים שציינת. הם בקלות יכולים לסדר לו הצעה מהMLS או מסין/יפן וגם מקפריסין ויוון.
סין סגור
ולקפריסין הוא לא יילך
אם נשמע על ארה"ב או יפן בחודש שיש לחלון שלהם אני אופתע אבל הכל יכול להיות