• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
לא רואה שום סיכוי שהוואטסאפים לא אמיתיים, חדשות 13 לא עד כדי כך מטומטמים כדי לבשל הודעות ואין מצב שזה היה עובר את המחלקה המשפטית שלהם כי הם יודעים שהם היו מקבלים על זה תביעה מטורפת.

לגבי הסמים זה נכון שעובדתית לא היה סמים אבל אי אפשר להתעלם מזה שהם מדברים באופן די גלוי על שימוש בקוקאין באופן שמרמז שהם כבר עשו את זה בעבר. זה שאי אפשר להוכיח את זה פלילית זה כבר עניין אחר.

שוב אני אומר פלילית למרות הנסיונות הנואשים של אלמוג בוקר להחיות את זה אני לא רואה את זה מתפתח לשום מקום.

ציבורית זה יעשה המון המון רעש עם דחיפה של גורמים שכולם מבינים מה האינטרס שלהם והמועדון יצטרך לדעת להתמודד עם זה ולהכיל את זה. אני באופן אישי פסימי לגבי היכולת שלהם לנהל משבר תקשורתי כזה.

הווטסאפים אמיתיים ואם זה הווטסאפים שרצים בכל הכתבות זה מוציא את מיכה בבעיה הרבה יותר קשה. התיעוד של אצילי כותב שהן בי״ב ושהוא לא רוצה לערב אותן עם אלכוהול וסמים זה כמעט לפרסם בשידור אליבי שלו לטענות.

שמע גם אלמוג בוקר פשוט מלא אג’נדה בקטע דוחה. ב103 הוא טוען שהמשטרה לא רצתה להגיע לאמת. כי כל תוצאה שהיא לא הרשעה היא מבחינתו כנראה פסולה כי הוא סימן מטרה מראש והחליט מה צריך להיות.

82670-C04-39-AF-4196-BAB5-6-E8-F9-D76-E7-B5.jpg

ברגע שפורסמה ההודעה הזאת של אצילי, איך שלא הופכים את זה, אין פה שידול קטינים לאלכוהול וסמים, וברור שהוא לא יודע מה הגיל האמיתי שלהן. כיתה י״ב זה לא 15

עוד חילקו את הכתבה לשני חלקים, מי ישמע יהיה גם קליף האנגר בסוף החלק הראשון שישמור אותנו במתח למחר..

רוצים למשוך את הרייטינג. תראה גם כמה הם מורחים את זה בתוך המהדורה עכשיו

Shocking4U אמר:
רוצים למשוך את הרייטינג. תראה גם כמה הם מורחים את זה בתוך המהדורה עכשיו

הגיוני שזה יהיה אחרי המנהרות החדשות של החמאס ולא לפני..

Shocking4U אמר:
לא רואה שום סיכוי שהוואטסאפים לא אמיתיים, חדשות 13 לא עד כדי כך מטומטמים כדי לבשל הודעות ואין מצב שזה היה עובר את המחלקה המשפטית שלהם כי הם יודעים שהם היו מקבלים על זה תביעה מטורפת.

לגבי הסמים זה נכון שעובדתית לא היה סמים אבל אי אפשר להתעלם מזה שהם מדברים באופן די גלוי על שימוש בקוקאין באופן שמרמז שהם כבר עשו את זה בעבר. זה שאי אפשר להוכיח את זה פלילית זה כבר עניין אחר.

שוב אני אומר פלילית למרות הנסיונות הנואשים של אלמוג בוקר להחיות את זה אני לא רואה את זה מתפתח לשום מקום.

ציבורית זה יעשה המון המון רעש עם דחיפה של גורמים שכולם מבינים מה האינטרס שלהם והמועדון יצטרך לדעת להתמודד עם זה ולהכיל את זה. אני באופן אישי פסימי לגבי היכולת שלהם לנהל משבר תקשורתי כזה.

העו"ד שלהם אמר שההודעות האלה לא אותנטיות .
זה לא ההודעות המקוריות .
הם בהחלט יכולים לתבוע אותם .
לא מעניין אותי אם אצילי השתמש בסמים בעבר, מה שהוא עשה במדים הצהובים זה היסטוריה מבחינתי .
כרגע הוא שחקן של מכבי חיפה, ולא ידוע לנו שבתקופה הזו הוא התחיל עם קטינות/עישן סמים או כל עבירה אחרת .

יעקב שחר בן אדם מספיק חכם בכדי להבין שזו כתבה שנועדה להחזיר את הפרשה הזו לתודעה ולהרוס אותם, זה כמו הפרשה של אייל גולן שכבר סגרו את התיקים ושוב פעם התקשורת מנסה להחזיר את זה ע"י כל מיני כתבות/עדויות .

טוב שלא יתחילו את הכתבה עם שריקת הפתיחה של המשחק שלנו. עלובים

מיכה הזה סרסור רציני ואצילי טמבל שנגרר אחריו קיצור.
אבל אין פה שום דבר, אפשר לסמן נקסט ולהמשיך הלאה.

אפשר לומר שזו כתבה בעיקר על דור מיכה .
אגב, אני כמעט בטוח שא.ש גם היה אמור להגיע .

אם זה התחמושת הכבדה שלהם אין פה כלום. כמעט הכל זה מיכה. ערוץ של אפסים

Daniel123 אמר:
אפשר לומר שזו כתבה בעיקר על דור מיכה .
אגב, אני כמעט בטוח שא.ש גם היה אמור להגיע .

יש לו מזל שלא הגיע
רק לחשוב על הצחוק של השוטרים אם הוא היה מאשים את הקטינות בהתחזות

Shocking4U אמר:
אם זה התחמושת הכבדה שלהם אין פה כלום. כמעט הכל זה מיכה. ערוץ של אפסים

הראיונות עם ההורים של הקטינות שדיברת עליהם זה בכלל חומרי ארכיון מלפני שנתיים. אין שום דבר חדש.

אם המועדון מוציא על זה הודעה או מעניש את אצילי הם מפגרים ויענקלה פראייר שנופל לבורות שהתקשורת הצהובה טומנת לו. הבטיחו כתבה על אצילי, כל הכותרות אצילי ובסוף 99 אחוז מהכתבה זה על זה שמיכה מסרסר בבחורות.

וואלה לא יודע מה ראיתם.. שחקן שלנו עושה סמים ואורגיות עם קטינות.. מתפלא על יענקלה. קשה לי להאמין שהוא נחשף לפרטים האלה. אין מצב. וגם אלונה לא. העורך דין שלהם נראה ליצן . טענות של עורכי דין שמייחצנים עבריינים.
הליגה היתה צריכה להשעות אותם. מכבי כנראה לא באמת רצו לדעת.

lemmacantor אמר:
שוב אין שום סיבה חוקית להעניש.
דווקא ממך מצפה להבין שעם יענקל’ה לא צריך סיבה חוקית אלא מספיק שהתקשורת תשים את הפרצוף שלו קצת בכתבות האלה והוא ימהר לנסות לעשות סיבוב ולהעניש את אצילי

יאללה שתוק שתוק
לא היה כלום ואין כלום אפשר להמשיך הלאה. ההודעות האלו פייק

יודעים כבר מעל שנתיים שהייתה אורגיה.
בנוגע לסמים, כן, מבאס. אבל לא חסר שחקנים גדולים שעשו סמים. ומוזיקאים ואחרים. אפילו יובל המבולבל עשה סמים וכמעט ואין בן אדם בארץ שלא לוקח את הילדים שלו לראות אותו.

מבחינת יענקל'ה, ברגע שהוא החליט שאצילי מקבל הזדמנות שנייה הדבר היחיד שישנה את זה זה אם אצילי יעשה משהו בזמן שהוא חתום בקבוצה, כלומר החל מלפני שנה וחצי ועד היום והלאה.
מי שטוען אחרת כנראה לא מכיר עוד את הבן אדם וצריך עוד 30 שנה איתו כדי להפנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה