Shocking4U אמר:חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:לא רואה שום סיכוי שהוואטסאפים לא אמיתיים, חדשות 13 לא עד כדי כך מטומטמים כדי לבשל הודעות ואין מצב שזה היה עובר את המחלקה המשפטית שלהם כי הם יודעים שהם היו מקבלים על זה תביעה מטורפת.
לגבי הסמים זה נכון שעובדתית לא היה סמים אבל אי אפשר להתעלם מזה שהם מדברים באופן די גלוי על שימוש בקוקאין באופן שמרמז שהם כבר עשו את זה בעבר. זה שאי אפשר להוכיח את זה פלילית זה כבר עניין אחר.
שוב אני אומר פלילית למרות הנסיונות הנואשים של אלמוג בוקר להחיות את זה אני לא רואה את זה מתפתח לשום מקום.
ציבורית זה יעשה המון המון רעש עם דחיפה של גורמים שכולם מבינים מה האינטרס שלהם והמועדון יצטרך לדעת להתמודד עם זה ולהכיל את זה. אני באופן אישי פסימי לגבי היכולת שלהם לנהל משבר תקשורתי כזה.
הווטסאפים אמיתיים ואם זה הווטסאפים שרצים בכל הכתבות זה מוציא את מיכה בבעיה הרבה יותר קשה. התיעוד של אצילי כותב שהן בי״ב ושהוא לא רוצה לערב אותן עם אלכוהול וסמים זה כמעט לפרסם בשידור אליבי שלו לטענות.
שמע גם אלמוג בוקר פשוט מלא אג’נדה בקטע דוחה. ב103 הוא טוען שהמשטרה לא רצתה להגיע לאמת. כי כל תוצאה שהיא לא הרשעה היא מבחינתו כנראה פסולה כי הוא סימן מטרה מראש והחליט מה צריך להיות.
ברגע שפורסמה ההודעה הזאת של אצילי, איך שלא הופכים את זה, אין פה שידול קטינים לאלכוהול וסמים, וברור שהוא לא יודע מה הגיל האמיתי שלהן. כיתה י״ב זה לא 15