• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן עומר אצילי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מלא מסירות לא מדויקות, לא מסר לפיירו כשיכל, בועט בכוח, לא ברור מה קורה לו בתקופה האחרונה

הוא חסר ביטחון, פעם ראשונה בקריירה שהוא מסופסל מאז גרנאדה, הוא לא רגיל לזה ובכר צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותו לתלם. זה השובר שוויון שלנו

לא מבין מה התלונות עליו. נכנס מצוין, בהתקפות מעבר עבר שחקנים כמו מים וכמעט הבקיע, בסוף עזר לחזיזה להבקיע

מת לראות איך ישתלב המשחק שלו עם סבע, שניהם אוהבים לדחוף לעומק מהר

RakMaccabi31 אמר:
לא מבין מה התלונות עליו. נכנס מצוין, בהתקפות מעבר עבר שחקנים כמו מים וכמעט הבקיע, בסוף עזר לחזיזה להבקיע

מת לראות איך ישתלב המשחק שלו עם סבע, שניהם אוהבים לדחוף לעומק מהר
איתך בכל מילה. שם את דיא במקום שרי לעיתים ועומר באגף. אני חושב שתאכלס עלה טוב אתמול ועבר פעמיים שחקנים כמו כלום

עשה פעולות התקפיות מצויינות וחדות. אי אפשר שלא לשים לב אבל לשפת גוף בכל פעם שהכדור לא אצלו.
מקווה שהדיווחים על סעיף שחרור של 300 אלף לא נכונים..

Jerry אמר:
הוא חסר ביטחון, פעם ראשונה בקריירה שהוא מסופסל מאז גרנאדה, הוא לא רגיל לזה ובכר צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותו לתלם. זה השובר שוויון שלנו
זה לא חוסר ביטחון זה חוסר רצון.

הוא לא לחץ אתמול פעם אחת כל המשחק והיה עם הראש למטה כל הזמן

לפי גולדשטיין סעיף השחרור של 300 אלף נשמר.
טעות גדולה, חסר לנו שמתישהו יגרד לו לנסות חו"ל וכל קבוצה נורמלית תשים עליו 300 אלף בלי בעיה.
זה שווה ערך להבטחה לנטע וגם מקרין לשחקנים אחרים שאם מתעקשים שמים סעיף יציאה נמוך.

חמור מאוד אם הסכימו לסעיף יציאה נמוך עוד פעם, במיוחד עם השכר שהוא מקבל.
אם הוא לא מעריך את מה שקיבל פה הייתי אומר לו אל תחתום ונפרד בקיץ. (ואני מהתומכים הגדולים שלו)

Ganjot אמר:
חמור מאוד אם הסכימו לסעיף יציאה נמוך עוד פעם, במיוחד עם השכר שהוא מקבל.
אם הוא לא מעריך את מה שקיבל פה הייתי אומר לו אל תחתום ונפרד בקיץ. (ואני מהתומכים הגדולים שלו)
אני חושב שקראתי בוואן ואצל נחמני שמבטלים לו את סעיף השחרור.

היה צריך לבטל לו את הסעיף, ברגע שיש לשחקן הצעה שאי אפשר לסרב לה המועדון לא יעמוד בדרכו.

אם היה לשחקן שלנו הצעה מהפרמיירליג או חוזה מטורף, מישהו היה אומר לו תישאר?

עומר לא יעבור לדובאי/ טורקיה/ רוסיה. לא רואה אותו הולך לאנשהוא בחול. כל עוד סעיף השחרןר הוא רק לחול אני סופר רגוע

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
זה לא חוסר ביטחון זה חוסר רצון.

הוא לא לחץ אתמול פעם אחת כל המשחק והיה עם הראש למטה כל הזמן

כמעט ממש מתחתיי נדבק לתחת של שחקן ליד החוץ כדי לחלץ כדור
ראו אצלו חוסר בטחון וחוסר חדות. אבל ראו שהוא בונה את עצמו תוך כדי משחק
יכול להיות התבאס כי לא הבקיע בעצמו ויצאה לו דרדלה..

הגזמתם קצת עם גרנדה. באזורית והשנה במוקדמות אלופות סופסל מלא פעמים

בירקי אמר:
עומר לא יעבור לדובאי/ טורקיה/ רוסיה. לא רואה אותו הולך לאנשהוא בחול. כל עוד סעיף השחרןר הוא רק לחול אני סופר רגוע
נו אז לאן הוא נראה לך יעבור? מכבי ת''א? ב''ש?

אני גם חושב שהוא בכלל לא בעניין של לעבור לחו''ל, בגלל זה אני לא מבין את העניין הזה עם הסעיף שחרור וכל הויכוח על זה

אני ממש לא רואה אותו למקומות שאמרת ובליגות גדולות באירופה (אנגליה, צרפת, גרמניה, ספרד וכו') הוא גם נכווה בעבר (בגראנדה ואפילו בקפריסין) ובמקומות האלה אף אחד לא יגע בו.

מכבי חיפה זה המקום הכי טוב עבורו וגם בלי סעיף שחרור אם תהיה הצעה באמת טובה מחו''ל המועדון ישחרר אותו ולא יחזיק אותו בכוח

KevinDurant אמר:
אגב גולדשטיין טוען שהסעיף יעלה למיליון יורו

כנראה שעדכן, זה מה שהיה כתוב קודם:
כזכור, הקיצוני כבר סיכם את תנאיו ובמועדון אף הודיעו על המשך דרכו, אך החתימה הרשמית צפויה במהלך היום. גם החוזה החדש יכלול את סעיף היציאה הנמוך לחו"ל (300 אלף יורו) לבקשתו של השחקן ונציגיו. אצילי יהפוך להיות בכיר המשתכרים במועדון והוא צפוי להרוויח כחצי מיליון אירו לעונה, לאחר שחוזהו שאמור היה להסתיים בתום העונה הבאה עמד על 350 אלף יורו.

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
אגב גולדשטיין טוען שהסעיף יעלה למיליון יורו

כנראה שעדכן, זה מה שהיה כתוב קודם:
כזכור, הקיצוני כבר סיכם את תנאיו ובמועדון אף הודיעו על המשך דרכו, אך החתימה הרשמית צפויה במהלך היום. גם החוזה החדש יכלול את סעיף היציאה הנמוך לחו"ל (300 אלף יורו) לבקשתו של השחקן ונציגיו. אצילי יהפוך להיות בכיר המשתכרים במועדון והוא צפוי להרוויח כחצי מיליון אירו לעונה, לאחר שחוזהו שאמור היה להסתיים בתום העונה הבאה עמד על 350 אלף יורו.
כן אני זוכר.

או בקיצור, הם לא באמת יודעים

RakMaccabi31 אמר:
greenguy אמר:
מוזרה התגובה שלו אחרי הגול של חזיזה
מה מוזר. הוא לא היה צריך לתת כיף לחזיזה לדעתך?

זו הייתה תוצאה של בעיטה מאוד גרועה שלו, אפשר להבין את התגובה

באסה שיש סעיף שחרור. לפחות זה עלה למיליון יורו, אם הור יקבל הצעה בחוזה גבוה הוא יעזוב ללא ספק. נקווה שלא תגיע הצעה כזאת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה