ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זאת הייתה השפת גוף שלו לאורך כל המשחקgreenguy אמר:מוזרה התגובה שלו אחרי הגול של חזיזה
איתך בכל מילה. שם את דיא במקום שרי לעיתים ועומר באגף. אני חושב שתאכלס עלה טוב אתמול ועבר פעמיים שחקנים כמו כלוםRakMaccabi31 אמר:לא מבין מה התלונות עליו. נכנס מצוין, בהתקפות מעבר עבר שחקנים כמו מים וכמעט הבקיע, בסוף עזר לחזיזה להבקיע
מת לראות איך ישתלב המשחק שלו עם סבע, שניהם אוהבים לדחוף לעומק מהר
זה לא חוסר ביטחון זה חוסר רצון.Jerry אמר:הוא חסר ביטחון, פעם ראשונה בקריירה שהוא מסופסל מאז גרנאדה, הוא לא רגיל לזה ובכר צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותו לתלם. זה השובר שוויון שלנו
אני חושב שקראתי בוואן ואצל נחמני שמבטלים לו את סעיף השחרור.Ganjot אמר:חמור מאוד אם הסכימו לסעיף יציאה נמוך עוד פעם, במיוחד עם השכר שהוא מקבל.
אם הוא לא מעריך את מה שקיבל פה הייתי אומר לו אל תחתום ונפרד בקיץ. (ואני מהתומכים הגדולים שלו)
KevinDurant אמר:זה לא חוסר ביטחון זה חוסר רצון.Jerry אמר:הוא חסר ביטחון, פעם ראשונה בקריירה שהוא מסופסל מאז גרנאדה, הוא לא רגיל לזה ובכר צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותו לתלם. זה השובר שוויון שלנו
הוא לא לחץ אתמול פעם אחת כל המשחק והיה עם הראש למטה כל הזמן
נו אז לאן הוא נראה לך יעבור? מכבי ת''א? ב''ש?בירקי אמר:עומר לא יעבור לדובאי/ טורקיה/ רוסיה. לא רואה אותו הולך לאנשהוא בחול. כל עוד סעיף השחרןר הוא רק לחול אני סופר רגוע
KevinDurant אמר:אגב גולדשטיין טוען שהסעיף יעלה למיליון יורו
כן אני זוכר.Ganjot אמר:KevinDurant אמר:אגב גולדשטיין טוען שהסעיף יעלה למיליון יורו
כנראה שעדכן, זה מה שהיה כתוב קודם:
כזכור, הקיצוני כבר סיכם את תנאיו ובמועדון אף הודיעו על המשך דרכו, אך החתימה הרשמית צפויה במהלך היום. גם החוזה החדש יכלול את סעיף היציאה הנמוך לחו"ל (300 אלף יורו) לבקשתו של השחקן ונציגיו. אצילי יהפוך להיות בכיר המשתכרים במועדון והוא צפוי להרוויח כחצי מיליון אירו לעונה, לאחר שחוזהו שאמור היה להסתיים בתום העונה הבאה עמד על 350 אלף יורו.
מה מוזר. הוא לא היה צריך לתת כיף לחזיזה לדעתך?greenguy אמר:מוזרה התגובה שלו אחרי הגול של חזיזה
RakMaccabi31 אמר:מה מוזר. הוא לא היה צריך לתת כיף לחזיזה לדעתך?greenguy אמר:מוזרה התגובה שלו אחרי הגול של חזיזה