ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:העונה נגמרה אתמול בדקה ה96
איך אפשר לקבל גול מפאקינג אנסה?
הם הולכים לעשות פה סיטי על הבאזר
אצילי ושרי חושך.
Shocking4U אמר:הפחתת נקודות לעונה הבאה לא בדיוק מנחם אותי.Kaka אמר:לא יהיה הפחתת נקודות בטח שלא העונה.
בלי קשר מה התחזית שלך עד סוף העונה
אח? תן תחושות
כי?Smurk אמר:דלפ הורדת 2 נקודות לנו ולהם משרת אותנו רצח
Smurk אמר:דלפ הורדת 2 נקודות לנו ולהם משרת אותנו רצח
גם אם אתה מפסיד, שבוע לאחר מכן אחת בוודאות מאבדת נקודות או אולי אפילו שתיהן.בירקי אמר:Smurk אמר:דלפ הורדת 2 נקודות לנו ולהם משרת אותנו רצח
בהנחה שאתה לא מפסיד לגרמניה בסמי…..
KevinDurant אמר:לא יהיה הורדת נקודות איפה אתם חיים.
המקסימום שיהיה זה על תנאי וזה גם בטח יגמר בעסקת טיעון קלאסית כמו תמיד
על סמך מה שיש בידינו עד עכשיו:בירקי אמר:KevinDurant אמר:לא יהיה הורדת נקודות איפה אתם חיים.
דוראנט אני איתך לגמרי. הבעיה שכל התקשורת התל אביבית מגוייסת לארוע. למעשה רק זערורה, שאפי ופאוון צריכים להיות מורחקים להרבה זמן ועונש נקודות על תנאי. אגב, בעולם נורמלי עורך דין טוב מוציא את סק על תנאי במקסימום
על מה עלי יקבל משחק בחוץ? מאוויס נגיד. …KevinDurant אמר:על סמך מה שיש בידינו עד עכשיו:בירקי אמר:KevinDurant אמר:לא יהיה הורדת נקודות איפה אתם חיים.
דוראנט אני איתך לגמרי. הבעיה שכל התקשורת התל אביבית מגוייסת לארוע. למעשה רק זערורה, שאפי ופאוון צריכים להיות מורחקים להרבה זמן ועונש נקודות על תנאי. אגב, בעולם נורמלי עורך דין טוב מוציא את סק על תנאי במקסימום
אני חושב שזערורה ושאפי יקבלו עונשים גדולים (מינימום 5-6 בחוץ אולי יותר)
פאון יקבל 3-4 משחקים
אליאס יקבל 2-3 משחקים (לא שזה רלוונטי הוא גם ככה פצוע)
ולמוחמד וסק יתנו 1-2 משחקים בחוץ
Smurk אמר:דלפ הורדת 2 נקודות לנו ולהם משרת אותנו רצח
בירקי אמר:KevinDurant אמר:לא יהיה הורדת נקודות איפה אתם חיים.
Daniel123 אמר:אני באמת חושב שאפילו את זערורה לא צריך להעניש.
פאון בא ואשכרה דורך עליו עם הפקקים בכוונה ללא שום סיבה.
הוא מצידו נתן לו כאפה זכותו להגיב שמתקיפים אותו פיזית.
על מה להעניש אותו? ברצינות אני שואל.
תגידו שאני לא אובייקטיבי אבל אני באמת לא חושב ששחקנים שלנו צריכים להיות מורחקים אולי רק סק בגלל שרץ להתעמת עם הקהל ועשה טעות.
במשחק הקודם הם עוד היו רלוונטיים גם למקום שני וגם לאליפות עדיין (אם הם בעצמם לא היו פראיירים עם איבוד נקודות נגד אשדוד, שבוע הבא הפער היה עומד על 3 כנראה).KevinDurant אמר:מכבי ת''א והמאמן שלהם וזהבי עוד רוצים לסיים במקום שני + להילחם על מלך שערים, למה שהם יפתחו להם רגליים?Ganjot אמר:כובע קש אמר:באר שבע בחיים לא יוציאו 6/6 ביא ובבלומפילד, אני רגוע
בבלומפילד יש להם 3 נק', באיזה סרט אתה חי?
השאלה זה אם הם ינצחו את נתניה בבית או לא
איזה סיבה יש למכבי תא לא לפתוח רגליים משחק אחרון?
בדיוק כמו שהם לא פתחו רגליים בטרנר במשחק הקודם