ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:כתוב בבירור 3.5 כולל חוזהו. הכי הגיוני נשמע לי 2 מיליון דמי העברה ושכר של 500K ל-3 עונות (פלוס אופציה)
אחי מה אתה כתבת ומה אני כתבתיDavid אמר:Smurk אמר:כתוב בבירור 3.5 כולל חוזהו. הכי הגיוני נשמע לי 2 מיליון דמי העברה ושכר של 500K ל-3 עונות (פלוס אופציה)
נו ובוואלה רשום שלא שינו את ההצעה ועדיין היא ההצעה הכי גבוה על השחקן מאמין שגנגאן תקבל מליון יורו גג 1.3 מליון יורו לא יותר ובסוף הוא יהיה ירוק
Smurk אמר:אחי מה אתה כתבת ומה אני כתבתיDavid אמר:Smurk אמר:כתוב בבירור 3.5 כולל חוזהו. הכי הגיוני נשמע לי 2 מיליון דמי העברה ושכר של 500K ל-3 עונות (פלוס אופציה)
נו ובוואלה רשום שלא שינו את ההצעה ועדיין היא ההצעה הכי גבוה על השחקן מאמין שגנגאן תקבל מליון יורו גג 1.3 מליון יורו לא יותר ובסוף הוא יהיה ירוק
יכול להיות, זה לא הדיון. אם צריך לפרט את הדיווח של גולדשטיין זה נשמע לי הכי סבירDavid אמר:Smurk אמר:אחי מה אתה כתבת ומה אני כתבתיDavid אמר:נו ובוואלה רשום שלא שינו את ההצעה ועדיין היא ההצעה הכי גבוה על השחקן מאמין שגנגאן תקבל מליון יורו גג 1.3 מליון יורו לא יותר ובסוף הוא יהיה ירוק
יענקלה בחיים לא ישלם שני מליון יורו על שחקן שנשאר לו עונה בחוזה
ברק.י אמר:חייב להודות שמבחינת האיכות נראה שהמועדון מכוון גבוה, אבל אני חושש שהסגל שלנו יהיה קצר מדי לעונה הקרובה.
במרכז ההגנה אנחנו ממשיכים עם מה שהיה בעונה האחרונה ולצערנו, ראינו שזה לא מספיק כשצריך לתת מנוחה לפלאניץ'/שון. אז נכון שיש מחשבות על אלחמיד/ בלם זר, אבל כרגע אלחמיד לא על הפרק ובלם זר לא יהיה רלווונטי עד שיאזרחו את סונדגורן/עלי.
בקישור אנחנו בלי חוסה (כשעד ינואר שיחקנו גם עם אשכנזי) וזה הופך את רשימת שחקני הקישור שלנו לקצרה, עוד לפני עזיבה אפשרית של פאני. פציעה של אחד מפאני/נטע/עלי/ג'אבר ואנחנו נשארים בלי שחקן קישור מחליף שיעלה מהספסל, אם נרצה לשחק עם שלישייה אגרסיבית באמצע.
בקישור ההתקפי אנחנו קצרים כבר יותר מדי זמן. רק שרי יכול לשחק את ה-10 והוא לא יהפוך לצעיר יותר (לא מחשיב ברצינות את לוי) ובאגפים ראינו העונה את הירידה הגדולה ביכולת כשחזיזה ואצילי לא על הדשא.
אני מאד מקווה שבסיום בניית הסגל נמצא את עצמנו עם לפחות 2/3 השחקנים שציינתי (בלם, קשר לאמצע, 10/קיצוני ימני). זה לא אומר שצריך רכש יקר ואולי יש מושאלים או שחקנים משלימים זולים שיוכלו להשתלב ולהתפתח, אבל אסור להיתקע בלי שחקנים כמו שקרה לבכר כבר בעונות שלו פה.
KevinDurant אמר:זה בדיוק מה שאמרתי לך תמיד יא שוקרון.יום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:אני אישית מאוד מפחד מפיירו. לא ראיתי מספיק אבל לא התרשמתי ממנו מהפרופיל
בראבו דוראנט
סוף סוף יש עניין אחד ששנינו מסכימים עליו.
פשוט לא מבין מה ההתלהבות מהפיירו הזה.
נבחרת האיטי החלשה, ליגה שנייה בצרפת, כל מיני מועדונים קטנים בארה"ב ובלגיה.
אוקיי אז עונה שעברה הבקיע 15 שערים ב-34 משחקים.
אבל עונה 20-21 רק 6 שערים ב23 משחקים
עונה 19-20 7 שערים ב-19 משחקים
האם זה רקורד של חלוץ סקורר שאפשר להתגאות בו???
פיירו חלוץ שדורשים עליו סביבות 3-4 מיליון יורו ויגיע לפה ב1.5-2 מיליון יורו. מה זה אומר עליו? האם הוא בהכרח טוב? האם קיימים בשוק שחקנים עם חוזה ביד שטובים ממנו?
אגב, ממה שאני יודע מכל הגורמים, במועדון מאוד מאוד מחזיקים ממנו.
העונה האחרונה אכן הייתה עונה הפריצה שלו וצריך להתרשם ממנו, יכול להיות שהוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית ועל זה ההימור שלוקחים פה.
ברור שהייתי מעדיף שיגיע חלוץ עם 15-20 שערים בכל המסגרות כבר 3-4 שנים בקבוצת צמרת בליגה יוונית, שבדית וכו' אבל אין כאלה בנמצא מנגד.
במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:זה בדיוק מה שאמרתי לך תמיד יא שוקרון.יום-טוב שוקרון אמר:בראבו דוראנט
פיירו חלוץ שדורשים עליו סביבות 3-4 מיליון יורו ויגיע לפה ב1.5-2 מיליון יורו. מה זה אומר עליו? האם הוא בהכרח טוב? האם קיימים בשוק שחקנים עם חוזה ביד שטובים ממנו?
העונה האחרונה אכן הייתה עונה הפריצה שלו וצריך להתרשם ממנו, יכול להיות שהוא עשה קפיצת מדרגה משמעותית ועל זה ההימור שלוקחים פה.
ברור שהייתי מעדיף שיגיע חלוץ עם 15-20 שערים בכל המסגרות כבר 3-4 שנים בקבוצת צמרת בליגה יוונית, שבדית וכו' אבל אין כאלה בנמצא מנגד.
נכון דוראנט, אבל יש שחקנים כאלה שמקפיצים את המחיר שלהם סתם, כדי לנסות לסחוט כמה שיותר.
במקרה של פיירו, הרקורד שלו לא מצדיק בכלל סכומים כאלה.
לא התביישתי להודות כל הזמן שאני בהחלט שואף שיגיע סקורר אפילו עם תג מחיר מעל 2 מיליון אירו, ומשכורת 800 אלף.
אבל חלוץ באמת תותח, לפחות ברמה של המחסל.
אנחנו נהיה חייבים שובר שוויון כזה, לנוכח ההתחזקות המשמעותית הצפויה אצל היריבה הגדולה מתל אביב.
בכלל אני לא מבין למה נדבקו רק לפיירו וירמייף
האם חסר חלוצים איכותיים אחרים?
הרי אנחנו לא בחלון של ינואר עכשיו, שאז באמת אפשר למצוא רק פירורים.
כל מיני שחקנים שמעוניינים לעזוב את הקבוצה שלהם באמצע העונה.
David אמר:נירגרון מה קורה בנושא המגן השמאלי?
MHFC4EVER אמר:עוקבים אחריו מינואריום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:אני אישית מאוד מפחד מפיירו. לא ראיתי מספיק אבל לא התרשמתי ממנו מהפרופיל
בראבו דוראנט
רקורד לא מעיד כמו מבט עיניים
KevinDurant אמר:במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:זה בדיוק מה שאמרתי לך תמיד יא שוקרון.
נכון דוראנט, אבל יש שחקנים כאלה שמקפיצים את המחיר שלהם סתם, כדי לנסות לסחוט כמה שיותר.
לא התביישתי להודות כל הזמן שאני בהחלט שואף שיגיע סקורר אפילו עם תג מחיר מעל 2 מיליון אירו, ומשכורת 800 אלף.
אנחנו נהיה חייבים שובר שוויון כזה, לנוכח ההתחזקות המשמעותית הצפויה אצל היריבה הגדולה מתל אביב.
Shocking4U אמר:במידה ואבו פאני עוזב ונקבל עליו באמת סכום שדומה ל2.5 מיליון יורו הייתי מנסה להביא את כנעאן. הוא סוגר כמה עמדות שדיברתם עליהם כאן (קשר 8, קשר 10 ואפילו כנף שמאל)
זה משהו אחר. לטיעון הזה אני יכול להתחבריום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:במה "המחסל" שונה מפיירו? נתן 2 חצאי עונה טובים בליגה הסרבית החלשה ונכשל בכל מקום אחר לפני כן, כולל בליגה השלישית בספרדיום-טוב שוקרון אמר:נכון דוראנט, אבל יש שחקנים כאלה שמקפיצים את המחיר שלהם סתם, כדי לנסות לסחוט כמה שיותר.
אתה יודע מה ההבדל?
שהמחסל הגיע בעקבות המלצה של קרסטאיץ', שהכיר את החלוץ מצויין, וידע בדיוק מה היכולות שיקבל ממנו.
לעומת שאת, אני לא יודע אם באמת נעשה מעקב צמוד אחרי פיירו.
ועד כמה הסקאוט היה מקצועי., ולא סתם איזה נער שליחיות של אלברמן, שישב ביציע בצרפת, גירבץ, ואכל בגטים...
The_kinder אמר:לא הבנתי למה מכוונים לקני סייף ולא לדיא סבא, עם כל הכבוד לקני סייף הוא עם איזה 7 שערים ב4 שנים האחרונות, וגם אם אני זוכר נכון גם באשדוד היו לו תקופות שלא שיחק