• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דיווח של אותו כתב אמין מלפני יומיים שיש סיכום בין מכבי חיפה לגנגאן על 1.6 מיליון יורו דמי העברה אבל פיירו כרגע לא מעוניין להצטרף ומחכה להצעות אחרות

Shocking4U אמר:
אני באופן כללי נגד למלא את הסגל בשחקנים בינוניים כמו עדן שמיר, אליאל פרץ וקני סייף. זה נחמד כשיש לך שחקן שניים כאלה אבל כשאתה מביא אותם בתור מחליפים לשחקני מפתח כמו אבו פאני שעוזבים אתה מוריד דרמטית את האיכות בקבוצה וזה חלק ממה שקרה לבכר בב״ש כשהם התחילו להביא את חן עזרא, בן בסט ושמואל שיימן.

אני חושב שחסר לנו מספרים מהקישור. חסר עוד שחקן שיכנס ויביא שערים בקישור כמחליף.

ברור שצריך להימנע מזה, אבל יש מצבים שזו שאלה מה אתה שם על הכף ותמיד קיימת רק הערכה.

לגבי הקישור, אני את דעתי רשמתי - חסר לנו גם שחקן אגרסיבי לאמצע וגם 10 שיכול להחליף את שרי.

התעדוף שלי הוא כזה:
1. חלוץ
2. מגן שמאלי
3. בלם
4. 8/6
5. 10/קיצוני ימני

מוכנים לדפוק את כל ההכנה בשביל שחקן שלא רוצה להיות פה ויעשה טובה אם יגיע. זה גם ישתקף ביכולת שלו אם בסוף יועיל בטובו להגיע אלינו. יאללה נקסט

אש. עכשיו נשאר רק לשכנע את התפלץ המניאק לבוא לפה. מישהו יודע מה המצב הזוגי שלו? רווק? נשוי?

ירוק לבן אמר:
צריכים להראות לו עתיד כשוטר בלש. בלי זה אין על מה לדבר

במקסימום יתנו לו להיות המוביל באסקייפ רום בערב צוות

KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:
יש אוהדים שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי במועדון שלנו ובמועדונים אחרים, מעטים מאוד אבל יש.

כמו שידענו לזהות מהר מאוד שאלפונס וסטריין זה לא זה והם לא יהיו שחקנים טובים ובדיוק כמו שראינו את הרזומה ואת מה שפלאניץ' עשה לפני שהגיע לפה ואמרנו שהוא שחקן מצוין (אמנם התחיל קצת בגמגום, אבל היה ברור שזה רכש מעל הליגה).

אם הוא יגיע, רק הזמן יגיד האם זה היה רכש טוב או לא

זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.
לא יודע אם אני מבין יותר מהם אבל הם לא מורמים מהעם.

לא צרכתי את הדעה שלי מאהרונוביץ' או קניאס ולא מקבוצה בפייסבוק ובטח לא לפי פרופיל בפוטבול מנג'ר וביוטיוב.

לא צריך לזלזל בדעה של בן אדם, בטח שאתה לא מכיר. פסול להגיד שלא התרשמתי במידה רבה מהשחקן? או שאם אלברמן ובכר רוצים אותו אני חייב להגיד אמן?

בוא נניח שבאיזשהו עולם אתה מבין יותר טוב בזיהוי פוטנציאל של שחקנים מאלברמן, או אדם דייויד, או וואטסואבר סקאוט כזה או אחר במועדון. אתה מבין שהחתמה של שחקן נעשית בהסכמה של צוות שלם של אנשי מקצוע במועדון הכי מצליח כרגע במדינה, שעובדים בדבר הזה לפרנסתם לפחות 9 שעות ביום? אתה באמת חושב שאתה רואה דברים שהם כולם כצוות לא מעלים על הדעת? אף אחד לא שם לב לליקוי כזה או אחר שאתה הבחנת בו? הם חושבים שפיירו זה איזו מפלצת שמתאימה בול לקבוצה ורק אם אתה היית שם בישיבה הזאת הם היו פתאום קולטים את הטעות הגדולה שהם עושים. לא טענתי שאתה לא מבין בכדורגל ואני לא מזלזל בדעה שלך על כדורגל, אני פשוט לא מבין מאיפה היומרה לחשוב שאתה רואה דברים שמערך שלם של אנשי מקצוע לא רואים.

כל דקה שעדיין מבזבזים על פיירו זה פגיעה בהכנה של הקבוצה. מסכמים עם הקבוצה דמי העברה בזמן שהשחקן עדיין בכלל לא רוצה להגיע. שיתקדמו דחוף לשחקנים כמו ירמייף לפני שגם הם יסגרו בקבוצות אחרות

Shocking4U אמר:
״ עדכון: ⁦‪#Guingamp‬⁩ ומכבי חיפה הגיעו להסכמה על העברתו של פרנצדי פיירו 🇫🇷 .

‏ • הסכום הוא 1.6M € .

‏ • בעיה: הפורוורד לא רוצה להצטרף למכבי ומחכה להזדמנויות אחרות.״

מה המקור לזה?

חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
זה נשמע כאילו אתה טוען שאתה נמצא בין האוהדים המעטים האלו שמבינים יותר מהסקאוטים והמנהל המקצועי. אתה יכול להיות בטוח שבמקרה הטוב אתה מבין אולי 10 אחוז מהתמונה הכוללת מעבר ללהעריך יכולות של שחקן בפוטבול מנג׳ר ויוטיוב.
לא יודע אם אני מבין יותר מהם אבל הם לא מורמים מהעם.

לא צרכתי את הדעה שלי מאהרונוביץ' או קניאס ולא מקבוצה בפייסבוק ובטח לא לפי פרופיל בפוטבול מנג'ר וביוטיוב.

לא צריך לזלזל בדעה של בן אדם, בטח שאתה לא מכיר. פסול להגיד שלא התרשמתי במידה רבה מהשחקן? או שאם אלברמן ובכר רוצים אותו אני חייב להגיד אמן?

בוא נניח שבאיזשהו עולם אתה מבין יותר טוב בזיהוי פוטנציאל של שחקנים מאלברמן, או אדם דייויד, או וואטסואבר סקאוט כזה או אחר במועדון. אתה מבין שהחתמה של שחקן נעשית בהסכמה של צוות שלם של אנשי מקצוע במועדון הכי מצליח כרגע במדינה, שעובדים בדבר הזה לפרנסתם לפחות 9 שעות ביום? אתה באמת חושב שאתה רואה דברים שהם כולם כצוות לא מעלים על הדעת? אף אחד לא שם לב לליקוי כזה או אחר שאתה הבחנת בו? הם חושבים שפיירו זה איזו מפלצת שמתאימה בול לקבוצה ורק אם אתה היית שם בישיבה הזאת הם היו פתאום קולטים את הטעות הגדולה שהם עושים. לא טענתי שאתה לא מבין בכדורגל ואני לא מזלזל בדעה שלך על כדורגל, אני פשוט לא מבין מאיפה היומרה לחשוב שאתה רואה דברים שמערך שלם של אנשי מקצוע לא רואים.
אתה מודע לזה שבריאל מדריד יש מיליון אנשי צוות והם עדיין נופלים ברכש? אתה זוכר שזה אותם אנשי צוות שהביאו את סטריין ואלפונס רק בשנה האחרונה נכון?

לא אמרתי שאני רואה דברים שהם לא רואים, וגם אם כן, זה לא סותר. הם לא תמיד צודקים וגם אני לא תמיד צודק.

לא יודע מה הציפיות שלהם ממנו ומה הם חושבים שהוא ייתן או שווה, אני לא רואה אותו נותן 20 גולים בליגה פה.

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
״ עדכון: ⁦‪#Guingamp‬⁩ ומכבי חיפה הגיעו להסכמה על העברתו של פרנצדי פיירו 🇫🇷 .

‏ • הסכום הוא 1.6M € .

‏ • בעיה: הפורוורד לא רוצה להצטרף למכבי ומחכה להזדמנויות אחרות.״

מה המקור לזה?
https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1540768510481252352

מה מביך בזה שרודפים אחרי שחקן שאנחנו האופציה האחרונה בשבילו?
עדיף לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו?

אם השחקן לא הביע הסכמה להגיע לכאן למה מבזבזים בכלל זמן על מו״מ עם הקבוצה? מה זה רלוונטי אם השחקן לא אמר במפורש שהוא מוכן להגיע

סתם שאלה , לא בדקו עם השחקן לפני הסיכום או הוא בכלל מעוניין להגיע ? העיקר הגיעו לסיכום ושמו את כל תשומת הלב על סיכום ששכחו את דעת השחקן ?
מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה , בדיוק כמו עם ניקיטה שאני מצטער שבא לפה והיה צריך ללכת להתבזבז בהודו אבל שיהיה .. מקווה שיש להם PLAN B מוכנה

אני לא חושב שזה נכון. אנו לא כאלה מפגרים להגיע להסכמה מול גנגאן אם הוא לא רוצה

לא צריך לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו, הוא יבוא לבד
פה יש שחקן שלא רוצה לשחק אצלך, הוא משאיר אותך כאופציה האחרונה. אתה באמת לא מבין למה זה רע?

בירקי אמר:
אני לא חושב שזה נכון. אנו לא כאלה מפגרים להגיע להסכמה מול גנגאן אם הוא לא רוצה
אני לא חושב שהוא פוסל הגעה לחלוטין אלא מנסה לבדוק אופציות אחרות תוך כדי.

צריך להציב לו דד ליין עד תאריך מסוים (נניח ה1.7) ובה בעת לסכם עם חלוץ זר אחר למקרה והוא יסרב להגיע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה