אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
החתמה אחת רעה? מה עם גוני נאור, לסובוי וכו' קיץ שלם בלי מגן שמאלי מחליף שהוביל לזה שפתחת במשחק על ליגת אלופות בלי המגן השמאלי המוביל שלך, יודעים שהקפטן ואחד השחקנים המשמעותיים של המועדו עוזב בינואר ומגיעים למצב שהמחליף שלו זה שואו, יודעים שחלאיילי עוזב מינואר ואנחנו באוגוסט ולא הגיע מחליף עדיין. תחליף את השם ״גל אלברמן״ בשם כל ישראלי או זר גנרי ותשפוט את הביצועים שלו בשנה וחצי האחרונות ואיך היית מסכם את הביצועים שלו?
והיד עוד נטויה...
אגב, גם שואו זו טעות מצטברת ולא טעות אחת (מכל המהלכים שהובילו להחתמה שלו ועד החוזה הארוך).
העפת את דילן והבאת בלם נחמד בדמות שימיץ' (שולף מהראש, אבל יש עוד הרבה)
שורה תחתונה - לאלברמן היה קיץ נוראי, ינואר טוב ועכשיו חלון נוראי שסה גם עליו וגם על בכר (וגם על שחר אבל זה לפעם אחרת)
יותר מכל מעצבנת אותי ההתפשרות על כיוף כי זה עניין של עין מקצועית פשוט לא טובה ואי אפשר לתרץ את זה במלחמה כי אפילו לא שומעים שחושבים על להביא שוער.
אפשר גם לדבר על עמדת המגן הימני. בן הרוש טוב עשרות מונים מפיינגולד וסונדגרן בירידה אס למה לא ללכת עליו?
ועוד משהו שצריך לחשוב עליו - אם אלברמן ובכר לא מסוגלים להוציא משחר את הכסף בשביל להביא את אצילי זה מוריד הרבה נקודות זכות שיש לי אצלם לעומת מאמן אחר שיהיה פה סטייל דגו שגם לא יוכל לעשות הרבה.
דילן זה סיטואציה מתגלגלת היה דיבור שרצינו להפעיל את האופציה ואישתו לא רצתה להישאר פה.
החלון הנוכחי לא רע, אזולאי וסירוטה החתמות מעולות. גם סלוטאני נראה לא רע, אני חושב שהוא יידע להביא שני קיצוניים ברמה, מזכיר לכם שאחרי עזיבת פלאניץ פחדנו שלא יביאו בלם אחד ברמה והוא הביא שניים בשבוע(נכון סיטואציה שונה ואחרי ההעפלה לצמפיונס ועדיין מהלך מעולה)שלדעתי עולים על פלאניץ.
לגבי עמדת המגן לא יודע מה ראית מבן הרוש, פיינגולד עולה עליו ב2 דרגות והוא הפרוספקט מספר אחד בכדורגל כאן לעמדת המגן.
על כיוף אני גם לא מסכים, אני חושב שיש פוטנציאל ובסוף העונה הוא כבר יחשב כשוער הבכיר בליגה.
תאמין לי שאם אלברמן יבוא לשחר עם קיצוני בן 21ֶ ב2 מיליון יורו העברה שחר ישים את הכסף, ועל אצילי הוא לא ממהר ובצדק.