ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GreenGlory אמר:אני מנסה רק להבין למה אצלינו זה כזה מסובך ואצל הגרמנים זה לא? הם הביאו את מילסון מקבוצה רוסית, אז למה אצלינו זה כזה מסובך ולוקח שלושה שבועות ואצליהם זה נסגר כל כך מהר.
שחר מפחד רצח והולך על קוצים בעסקה הזאת, אני אישית בדעה שהיא כבר לא תקרה והוא יחזור לרוסיה
אני גם חשבתי על רעיון כזה, בפלייאוף אמרו שהתחייבות בכתב זה בעצם כמו עסקה.Daholio אמר:לא מבין למה לא ליצור מתווה השאלה ב"חינם" כרגע וברגע שתמצא הדרך להעברת כסף נעביר רטרואקטיבית ובעצם נרכוש אותו. (כמובן עם התחייבות)
GreenGlory אמר:אני מנסה רק להבין למה אצלינו זה כזה מסובך ואצל הגרמנים זה לא? הם הביאו את מילסון מקבוצה רוסית, אז למה אצלינו זה כזה מסובך ולוקח שלושה שבועות ואצליהם זה נסגר כל כך מהר.
שחר מפחד רצח והולך על קוצים בעסקה הזאת, אני אישית בדעה שהיא כבר לא תקרה והוא יחזור לרוסיה
KevinDurant אמר:אני גם חשבתי על רעיון כזה, בפלייאוף אמרו שהתחייבות בכתב זה בעצם כמו עסקה.Daholio אמר:לא מבין למה לא ליצור מתווה השאלה ב"חינם" כרגע וברגע שתמצא הדרך להעברת כסף נעביר רטרואקטיבית ובעצם נרכוש אותו. (כמובן עם התחייבות)
אין "בעיה" להעביר את הכסף, יש בעיה עם הסקנציות שיכולות להגיע מכך שזה לא עבר כביכול בצורה חוקית
Nirgreen אמר:ליפקין קחו בערבון מוגבל
יש זר עמדה 8 בשיחות שלטענתו שובר שיוון
מגעים להחזרת סבע ויהיה בקרוב תשובות
לוסובוי היום צריכים לדעת תשובות מהבנקים
ברק.י אמר:Nirgreen אמר:ליפקין קחו בערבון מוגבל
העניין עם ליפקין שמצד אחד הוא מאד אמין ומצד שני מפריז בדברים כדי לייצר כותרות. לא אתפלא אם באמת יש מישהו במו״מ, אבל שזה יהיה רחוק מלהיסגר ושאין לו באמת הרבה פרטים כדי לקבוע שמדובר בשובר שיוויון.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Nirgreen אמר:ליפקין קחו בערבון מוגבל
העניין עם ליפקין שמצד אחד הוא מאד אמין ומצד שני מפריז בדברים כדי לייצר כותרות. לא אתפלא אם באמת יש מישהו במו״מ, אבל שזה יהיה רחוק מלהיסגר ושאין לו באמת הרבה פרטים כדי לקבוע שמדובר בשובר שיוויון.
מצד שני, אם הוא היה רוצה ליצור כותרות, הוא היה מוציא כתבה בנושא עם כותרת מופרזת.
כמה כותרות אתה כבר יוצר ברדיו?..
אליאור אמר:לתחושתי עסקת לסובוי תצא לפועל, גם אם לא ברכישה מיידית. השחקן פה כבר שלושה שבועותב הם לא רוצים אותו ולא צריכים. אם אנחנו לא מעבירים לדינמו כסף, אף קבוצה באירופה כנראה לא יכולה, או לפחות האפשרויות מצטמצמות מאוד. איזה עוד ברירה יש להם?
Smile אמר:השחקן רוסי, איך משלמים לו משכורת?
שיתנו לו מענק חתימה מליון יורו שיעביר את זה לרוסים.
קצת לחשוב מחוץ לקופסה.
אליאור אמר:Smile אמר:השחקן רוסי, איך משלמים לו משכורת?
קצת לחשוב מחוץ לקופסה.
אפשר באותה מידה להטיס מזוודת מזומנים לרוסיה, להשאיר אותה על ספסל ולהגיד לבנק הרוסי איפה הכסף נמצא. קוראים לזה הלבנת הון.
Smile אמר:אליאור אמר:Smile אמר:השחקן רוסי, איך משלמים לו משכורת?
קצת לחשוב מחוץ לקופסה.
אפשר באותה מידה להטיס מזוודת מזומנים לרוסיה, להשאיר אותה על ספסל ולהגיד לבנק הרוסי איפה הכסף נמצא. קוראים לזה הלבנת הון.
זה לא הלבנת הון.
לא מעלימים פה מיסים, הכל משולם כחוק. פשוט מתחמקים מאמברגו אמריקאי על רוסיה.
רק מכבי אמר:מעדכן מה שאני יודע לגבי לסובוי. הכל היה סגור(ברמת להדפיס חולצה עם שם), כבר חשבו שיש איזה דרך יצירתית להעביר את הכספים, אבל אז קיבלו ברקס מהכיוון המשפטי.
אני אנסה קצת להסביר איפה הבעיה עם דינמו נקודתית, כי המון שואלים איך שחקנים עוברים בין קבוצות רוסיות, ואפילו מילסון של מכבי ת''א הגיע מניז'ני הרוסית.
דינמו מוסקבה היא קבוצה שמעורבת ברמה הממשלתית, ולמשל הבנק שהיא עובדת איתו הוא VTB (בנק מדינתי גדול ומשמעותי ברוסיה, שהוטלו עליו סנקציות מכל עבר), והוא גם הספונסר שלה.
למשל לשם השוואה, הקבוצה של מילסון (ניז'ני) היא קבוצה שלא מעורבת ברמה הממשלתית, ולכן יותר קל לבצע עסקאות עם קבוצות כאלה.
באופן כללי יש כל מיני פתרונות שקבוצות בליגות אחרות עשו (כולל העברת מזומנים למשל) אבל הקשר הקרוב של ישראל-ארה''ב והעובדה שיש ביניהם אמנות מסוימות, פוגע בכל מיני מהלכים שניסו דרכם להעביר את הכסף ומסבך את העסקה.
אגב, זו גם הסיבה שקארצב בסוף לא עבר לשם, וההעברה שלו בוטלה, ובסוף עבר לטורקיה. וזה לא שהם (דינמו) לא העבירו שחקנים לקבוצות אחרות באירופה, הם כן עשו מספר העברות, אבל שוב יש פה כל מיני עניינים כרגע ברמה הגיאו-פוליטית שמשפיעים על ההעברות רוסיות-ישראליות.
כמו שזה נראה כרגע, הסיכויים לעסקה די קלושים, אלא אם כן יימצא פתרון נס.
זה המצב נכון לחמישי בערב.
@Kaka ככל שאתה יודע משהו אחר/נוסף, נשמח אם תעדכן. תודה
Smile אמר:אליאור אמר:Smile אמר:השחקן רוסי, איך משלמים לו משכורת?
קצת לחשוב מחוץ לקופסה.
זה לא הלבנת הון.
לא מעלימים פה מיסים, הכל משולם כחוק. פשוט מתחמקים מאמברגו אמריקאי על רוסיה.