ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אף אחד לא אמר שהוא נמכר ב8 עדיין, ולא צריך להיות שותפים לאינפלציה הזו בכל מחיר.Apoc אמר:וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
The real Tsepo אמר:אף אחד לא אמר שהוא נמכר ב8 עדיין, ולא צריך להיות שותפים לאינפלציה הזו בכל מחיר.Apoc אמר:וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
מבחינתי המודל האידיאלי של מכבי חיפה זה להוציא סכומים גדולים על שחקנים מוכחים ובעלי ניסיון, או על שחקנים "צעירים" אבל עם מיילג' בליגה סטייל אזולאי.
את ההימור על הצעירים לעשות מתוך כישרונות מהנוער שלנו. זה המודל הבריא והנכון
הסיטואציה היחידה שבה צריך להוציא שני מיליון יורו על שחקן בן 18 זה אם באמת ובתמים יש שם משהו חריג ביותר. אני לא חושב שמדמון הוכיח שהוא כזה, יכול להיות שהוא יהיה אבל בעיניי לא ראינו מספיק.
Nirgreen אמר:משהו מסריח עם הרוסי
היה אמור לנחות בצהריים והטיסה האחרונה מקפריסין ב12:45
רק מכבי אמר:Nirgreen אמר:משהו מסריח עם הרוסי
שמע, אני לא יודע אם זה מידע שאתה מביא מעצמך או שמישהו מזין אותך בשטויות, אבל אתה סתם כותב פה דברים ומלחיץ אנשים.
אתמול כתבת שהוא נוחת אתמול ב20:30, וזה לא היה נכון.
עכשיו אתה כותב שהוא לא נחת, בזמן שהוא בארץ כבר.
בלי פאניקה מיותרת.
אין לו מושג, אני עדיין לא מבין איך אנשים בפורום (לא אתה ספציפית אבל יש כאלה) שעדיין מאמינים לו ואני בפורום הרבה זמן כדי להבין את זהרק מכבי אמר:Nirgreen אמר:משהו מסריח עם הרוסי
שמע, אני לא יודע אם זה מידע שאתה מביא מעצמך או שמישהו מזין אותך בשטויות, אבל אתה סתם כותב פה דברים ומלחיץ אנשים.
אתמול כתבת שהוא נוחת אתמול ב20:30, וזה לא היה נכון.
עכשיו אתה כותב שהוא לא נחת, בזמן שהוא בארץ כבר.
בלי פאניקה מיותרת.
אני חלילה לא מוותר על כשרונות מבחוץ, אני רק אומר שמבחינתי הסטנדרט להביא שחקן בשני מיליון יורו בגיל 18 צריך להיות יותר גבוה מ10 משחקי בוגרים טובים. זה צריך להיות משהו חריג או מוכח יותר בטווח הרחוק.Apoc אמר:The real Tsepo אמר:אף אחד לא אמר שהוא נמכר ב8 עדיין, ולא צריך להיות שותפים לאינפלציה הזו בכל מחיר.Apoc אמר:וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
מבחינתי המודל האידיאלי של מכבי חיפה זה להוציא סכומים גדולים על שחקנים מוכחים ובעלי ניסיון, או על שחקנים "צעירים" אבל עם מיילג' בליגה סטייל אזולאי.
את ההימור על הצעירים לעשות מתוך כישרונות מהנוער שלנו. זה המודל הבריא והנכון
הסיטואציה היחידה שבה צריך להוציא שני מיליון יורו על שחקן בן 18 זה אם באמת ובתמים יש שם משהו חריג ביותר. אני לא חושב שמדמון הוכיח שהוא כזה, יכול להיות שהוא יהיה אבל בעיניי לא ראינו מספיק.
כשקונים שחקן צעיר בהרבה כסף לרוב זה נפילה
בכללי שחקן צעיר שמשלבים אותו בקבוצה ב90% מהמקרים זה נפילה (עוואד וגוזלן וריאן וכאלה)
גם אם הוא נראה מדהים בהתחלה ויש לו טכניקה מרשימה והכל
ככה זה רכש, אתה לא יכול להסתכל על הנפילות ולהגיד "את זה יותר אני לא עושה".
גם יש עוד אלמנטים כמו עם שועה למשל שהוא כישרון מעל הליגה אבל מבחינה מנטלית היה הכי גרוע שהיה פה אז לפחות חתכו עליו עלויות והביאו באמצעותו את עלי מוחמד.
עדיף תמיד להסתמך על הכשרונות שלך אם יש כאלה, אבל זה לא אומר שצריך לוותר על שחקנים מבחוץ.
הייתי מביא את טוקלומטי בלי לחשוב פעמיים לצורך העניין גם אם זה היה בעלות של 3 מיליון יורו.
בנוגע למדמון לי נראה שהוא שחקן, לא יודע איך לא שמענו עליו עד עכשיו אבל גם עם קאסה זה היה ככה והעיניים שלי לא משקרות לי.
גם שועה היה שחקן ממבט ראשון והוא נכשל אבל שוב זה כבר עוד אלמנטים שתמיד יכולים לבוא בחשבון ולהטות את ההימור לכאן או לכאן (וזה תמיד יהיה הימור, זה מה שצריך להבין בשורה התחתונה).
אוי לא מה נעשה עכשיוNirgreen אמר:טוב לאור ההשמצות נגדי אני לוקח הפסקה מלהביא מידע.
המשך יום טוב
מסכים לגמריאליאור אמר:מה שאני מנסה להגיד וגם היה לי ויכוח על זה עם דוראנט (לגבי התחרות על השחקנים) הוא שלמכבי תל אביב יש יתרון מובנה עלינו של עוד 20 מיליון שקל בתקציב, שזה בערך עוד 20 אחוז. כדי להיות קבוצה טובה יותר מהם אנחנו צריכים להתנהל טוב יותר. אני יכול להבין את ההחלטה לא להביא את מדמון אבל אני באופן אישי חושב שזו טעות מאחר ויהיה לנו קשה להביא חלוץ זר איכותי בקיץ.
2.7 על חצי כרטיס, על שחקן שלא עשה כלום???רק מכבי אמר:שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.
דעתי האישית שאם מדברים על סכומים כאלו, בעייני כבר עדיף להוסיף עוד מיליון יורו ולהביא את טוקלומטי. לסגור עם לוזון על 2.7 על חצי מהכרטיס, פלוס בונוסים במקרה של אליפות או בונוסים אחרים.
במצב של טוקלומטי מול הקהל, זה מוריד את הערך שלו גם בחוץ וגם פנימה. קבוצות בחוץ נרתעות כשהן רואות שחקו צעיר מגיע לכאלה סיטואציות, ולא ישימו עליו כסף גדול, מה גם שלא בטוח שהוא יכול להיראות טוב בפ''ת כמו שזה נראה כרגע, ואתה משאיר ללוזון אפשרות לאקזיט בהמשך, אם יראה פה יכולת טובה וירצה להתקדם.
וטוקלומטי הוא הימור הרבה פחות מסוכן ממדמון שמדובר על שחקן שמעולם לא סומן בגילאי נוער, שחקן שגדל בכלל כשחקן כנף, עשה הסבה לחלוץ, ונתן 7 וחצי משחקים טובים, ואי אפשר להגיד שגם שכשהוא לא כבש ראית ניצוץ שלא קיים במקומות אחרים, היו משחקים שהוא היה מאוד אנמי, אבל ייאמר גם לזכותו שזה טבעי בקבוצה כמו חדרה.
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר, והראה כבר גם ברמת הנבחרת הצעירה שיש לו מה למכור. ומחלקת הנוער של מכבי פ''ת מוכיחה את עצמה בשנים האחרונות.
בסופו של דבר, הכסף הזה של מדמון לא ייחסך. הוא ייצא במקום אחר. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמועדונים יודעים לזהות מה קורה בעסקאות, והמועדון הבין במקרה הזה שמדמון יילך למכבי ת''א, גם מחדרה שהבינה עד כמה מכבי ת''א תלך רחוק, ולדעתי גם מהסוכנים של מדמון עצמו, שנראה היה שהם מכוונים אותו למכבי ת''א, ואולי מכבי ת''א לחצו גם אותם.
לא ננצח במאבק על כל שחקן, וזה ברור.
מסכים זה מה שגם אני חשבתי, בטח שמדובר לעונה הבאה וכביכול יכלו להשתמש בכסף הזה לעסקה.Apoc אמר:וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
אני לא מסכים עם הגישה הזאת ועם האמירות האלה.רק מכבי אמר:שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.
דעתי האישית שאם מדברים על סכומים כאלו, בעייני כבר עדיף להוסיף עוד מיליון יורו ולהביא את טוקלומטי. לסגור עם לוזון על 2.7 על חצי מהכרטיס, פלוס בונוסים במקרה של אליפות או בונוסים אחרים.
במצב של טוקלומטי מול הקהל, זה מוריד את הערך שלו גם בחוץ וגם פנימה. קבוצות בחוץ נרתעות כשהן רואות שחקו צעיר מגיע לכאלה סיטואציות, ולא ישימו עליו כסף גדול, מה גם שלא בטוח שהוא יכול להיראות טוב בפ''ת כמו שזה נראה כרגע, ואתה משאיר ללוזון אפשרות לאקזיט בהמשך, אם יראה פה יכולת טובה וירצה להתקדם.
וטוקלומטי הוא הימור הרבה פחות מסוכן ממדמון שמדובר על שחקן שמעולם לא סומן בגילאי נוער, שחקן שגדל בכלל כשחקן כנף, עשה הסבה לחלוץ, ונתן 7 וחצי משחקים טובים, ואי אפשר להגיד שגם שכשהוא לא כבש ראית ניצוץ שלא קיים במקומות אחרים, היו משחקים שהוא היה מאוד אנמי, אבל ייאמר גם לזכותו שזה טבעי בקבוצה כמו חדרה.
טוקלומטי זה ילד שסומן מגיל צעיר, והראה כבר גם ברמת הנבחרת הצעירה שיש לו מה למכור. ומחלקת הנוער של מכבי פ''ת מוכיחה את עצמה בשנים האחרונות.
בסופו של דבר, הכסף הזה של מדמון לא ייחסך. הוא ייצא במקום אחר. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמועדונים יודעים לזהות מה קורה בעסקאות, והמועדון הבין במקרה הזה שמדמון יילך למכבי ת''א, גם מחדרה שהבינה עד כמה מכבי ת''א תלך רחוק, ולדעתי גם מהסוכנים של מדמון עצמו, שנראה היה שהם מכוונים אותו למכבי ת''א, ואולי מכבי ת''א לחצו גם אותם.
KevinDurant אמר:מסכים זה מה שגם אני חשבתי, בטח שמדובר לעונה הבאה וכביכול יכלו להשתמש בכסף הזה לעסקה.Apoc אמר:וואלה אם מוכרים את חלאילי ב8 מיליון יורו המינימום שיכלתם לעשות זה לשים את ה1.7 על מדמון
אני לא מבין את זה
אני לא מסכים עם הגישה הזאת ועם האמירות האלה.רק מכבי אמר:שוב, גם אם היינו מציעים 1.7, מכבי ת''א מעלים את זה ל-2, ואם היינו מציעים 2.1, הם היו אומרים 2.5 וכן הלאה. במועדון הבינו לאן זה הולך, ולכן לדעתי לא עלו בסכומים.
פורסם שסימנו אותו לראשונה ב25.12 במשחק בין הקבוצות ועוד פורסם שעובדיה נפגש עם חדרה והציע הצעה זהה להצעה שהתקבלה על קאסה.
שים לחדרה הצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.1 והוא שחקן של מכבי חיפה.