• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ליגת העל 2023/2024 נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.

תגובה קצת עצלנית שלך שאתה מגיב על אוטומט בלי להתייחס לתוכן כל פעם שאתה שומע את המילה "מנג'ר".
אמרתי שאם אני הייתי מנהל את הקבוצה (עזוב באיזה פורמט) הייתי רוצה לעשות את כל השינויים שהייתי יכול לעשות כדי להפוך אותה לגרסה הכי טובה של עצמה.
ולעניות דעתי זו הגישה הכי טובה שיכולה להיות למנג'ר של קבוצה כי בסופו של דבר הפוטנציאל והתקרה של הקבוצה הוא הכי גבוה ביחס לגישה שאומרת "בוא ננסה לא לגעת במה שעוד נראה סביר".

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
הבעיה שהחיים הם לא משחק פוטבול מנג'ר ואין מנהל קבוצה אחד בעולם שהיה משחרר את שרי.

תגובה קצת עצלנית שלך שאתה מגיב על אוטומט בלי להתייחס לתוכן כל פעם שאתה שומע את המילה "מנג'ר".
אמרתי שאם אני הייתי מנהל את הקבוצה (עזוב באיזה פורמט) הייתי רוצה לעשות את כל השינויים שהייתי יכול לעשות כדי להפוך אותה לגרסה הכי טובה של עצמה.
ולעניות דעתי זו הגישה הכי טובה שיכולה להיות למנג'ר של קבוצה כי בסופו של דבר הפוטנציאל והתקרה של הקבוצה הוא הכי גבוה ביחס לגישה שאומרת "בוא ננסה לא לגעת במה שעוד נראה סביר".
ברור שצריך לשאוף להפוך את הקבוצה לגרסה הטובה ביותר של עצמה אבל יש גם ריאליות.

המועדון לא מצליח להנחית הקיץ זר אחד לעמדה 6 ואתה רוצה שישחררו עוד 3 זרים כשאנחנו רואים את ההתנהלות הקיץ

את פיירו אני מסכים שהיה צריך לשחרר ולנסות להשתדרג על המשבצת שלו. את שרי וסונדגרן לא הייתי משחרר.

אומנם סונדגרן נראה קצת פחות טוב מאז הפציעה שהייתה לו בשנה שעברה אבל אני חושב שיש לו איכויות שאנשים התרגלו אליהם מהר מדי ושכחו כמה חיכינו למגן עם איכויות כאלה.

הכוונה שלי בפוטבול מנג'ר הרבה פעמים שבמציאות בניגוד למשחק יש הרבה דברים מנטליים וגם הרבה עניינים של אופי של שחקן שנותנים בונוס במציאות ובמשחק הם לא קיימים וזה משמעותי מאוד במקרה של שרי וסונדגרן שהם מנהיגים ושחקנים מנוסים שהגיעו למשחקים גדולים ומובילים את הקבוצה

ההתנהלות שלהם מזכירה קצת את ההתנהלות שלנו קיץ קודם.
הכל בשקט מביאים תחליפים וזרים מהר
ככה צריך לעבוד ואתם תראו שזה יביא להם תוצאות

KevinDurant אמר:

המועדון לא מצליח להנחית הקיץ זר אחד לעמדה 6 ואתה רוצה שישחררו עוד 3 זרים כשאנחנו רואים את ההתנהלות הקיץ

את פיירו אני מסכים שהיה צריך לשחרר ולנסות להשתדרג על המשבצת שלו. את שרי וסונדגרן לא הייתי משחרר.

אומנם סונדגרן נראה קצת פחות טוב מאז הפציעה שהייתה לו בשנה שעברה אבל אני חושב שיש לו איכויות שאנשים התרגלו אליהם מהר מדי ושכחו כמה חיכינו למגן עם איכויות כאלה.

הכוונה שלי בפוטבול מנג'ר הרבה פעמים שבמציאות בניגוד למשחק יש הרבה דברים מנטליים וגם הרבה עניינים של אופי של שחקן שנותנים בונוס במציאות ובמשחק הם לא קיימים וזה משמעותי מאוד במקרה של שרי וסונדגרן שהם מנהיגים ושחקנים מנוסים שהגיעו למשחקים גדולים ומובילים את הקבוצה

זה בדיוק מה שאני אומר, שה"ריאליות" הזאת זה מה שמבדיל בין המנג'רים הטובים להכי טובים שיש.
ההתפשרות, הנחת היסוד ש"לא נביא טוב יותר" וכו'. זו צורת מחשבה שיוצרת תקרת זכוכית לקבוצה.

המנג'ר שיתעקש ויביא תמיד את הכי טוב שאפשר גם בניגוד לציפיות של הקהל אפילו, זה העילוי האמיתי.
גם שחקנים כמו סונדגרן ושרי שאתה חושב שהם תורמים באספקטים מנטלים וכו', בסופו של דבר הגרסה הנוכחית של סונדגרן בן ה32 ושרי בן ה35 הם לא כאלה מעל הליגה, כמו וואקמה או כמו שרי בשיאו.
אז המנג'ר המצויין ששואף למצוינות בכל מחיר, היה מחליף גם אותם וגם את פיירו ובטח שלא מתפשר על ניצן.

וזה שאנחנו לא מצליחים להביא זר זה כישלון ולא משהו לקחת כסטנדרט או גזירת גורל. כבר הצלחנו בעבר. וזה נושא אחר בכלל שלא קשור לדיון הזה ספציפית.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

זה בדיוק מה שאני אומר, שה"ריאליות" הזאת זה מה שמבדיל בין המנג'רים הטובים להכי טובים שיש.
ההתפשרות, הנחת היסוד ש"לא נביא טוב יותר" וכו'. זו צורת מחשבה שיוצרת תקרת זכוכית לקבוצה.

המנג'ר שיתעקש ויביא תמיד את הכי טוב שאפשר גם בניגוד לציפיות של הקהל אפילו, זה העילוי האמיתי.
גם שחקנים כמו סונדגרן ושרי שאתה חושב שהם תורמים באספקטים מנטלים וכו', בסופו של דבר הגרסה הנוכחית של סונדגרן בן ה32 ושרי בן ה35 הם לא כאלה מעל הליגה, כמו וואקמה או כמו שרי בשיאו.
אז המנג'ר המצויין ששואף למצוינות בכל מחיר, היה מחליף גם אותם וגם את פיירו ובטח שלא מתפשר על ניצן.

וזה שאנחנו לא מצליחים להביא זר זה כישלון ולא משהו לקחת כסטנדרט או גזירת גורל. כבר הצלחנו בעבר. וזה נושא אחר בכלל שלא קשור לדיון הזה ספציפית.
אני חושב שסונדגרן ושרי בגרסה הנוכחית שלהם שחקנים מעל הליגה.

לגבי ניצן זה אפילו לא התפשרות. על פיירו אפשר להגיד התפשרות, ניצן זה ברירת מחדל של הברירת מחדל.

הייתי במשחק נגד המלטזים ושהקהל שר לאיתמר ניצן הייתי בשוק ולא האמנתי שזה קורה ואנחנו חיים במציאות הזאת שהוא השוער שלנו.

KevinDurant אמר:

זה כבר עניין של דעה.
אתה בדעה שהם מעל הליגה בסגנון ששרי בשיאו היה או וואקמה או אפילו אוגו, ויטור ופלאניץ' בשיאם וסק כרגע?
אני לא חושב שהם קרובים לזה בכלל.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

זה כבר עניין של דעה.
אתה בדעה שהם מעל הליגה בסגנון ששרי בשיאו היה או וואקמה או אפילו אוגו, ויטור ופלאניץ' בשיאם וסק כרגע?
גם מעל הליגה יש הבדל כמה רמות אתה מעל הליגה.

גם היום ויטור שחקן מעל הליגה, זה אומר שהוא יותר טוב ממה שהוא היה לפני כמה שנים?

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

זה כבר עניין של דעה.
גם מעל הליגה יש הבדל כמה רמות אתה מעל הליגה.

גם היום ויטור שחקן מעל הליגה, זה אומר שהוא יותר טוב ממה שהוא היה לפני כמה שנים?

זה אומר שאם ויטור בגרסתו הנוכחית פה הייתי רוצה להחליף אותו בזר אכזר כמו סק בגרסתו הנוכחית

לדעתי אם אלברמן היה אמיץ.
גם פיירו וגם סונדגרן היו מוחלפים.
לצערי כנראה יעשו מהלכים כאלה שיהיה מאוחר מדי.

טוואמסי ("הוא זר אכזר אומרים לכם") עובר לפאפוס מקפריסין

לא קבוצת בת עדיין? 4 שחקנים מושאלים לאותו מועדון והקיץ עוד צעיר [mention]Judokan[/mention]

לכל אוהד מכבי תל אביב יש קבוצת בת זונה

Shocking4U אמר:
לא קבוצת בת עדיין? 4 שחקנים מושאלים לאותו מועדון והקיץ עוד צעיר @Judokan

השאלה שלי נותרה בעינה:
אחרי המועמדויות של אלימלך, פיינגולד, וזערורה + החתימה של לאופר, עכשיו גם זרגרי מועמד לפתח תקווה.
קבוצת בת שלנו?

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

השאלה שלי נותרה בעינה:
אחרי המועמדויות של אלימלך, פיינגולד, וזערורה + החתימה של לאופר, עכשיו גם זרגרי מועמד לפתח תקווה.
קבוצת בת שלנו?
נהיית כמו אלברמן שאתה חושב שעצם המועמדות זה מספיק?

greenguy אמר:

לא כלכך הבנתי איזה זרים הם הביאו? משהו מעניין?

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

השאלה שלי נותרה בעינה:
קבוצת בת שלנו?

לא, רק מנסה להמשיך לך שהרבה שחקנים שמושאלים לאותה קבוצה לא בהכרח אומר קבוצת בת. סתם היצע זמין.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

השאלה שלי נותרה בעינה:
קבוצת בת שלנו?

על מה אתה מדבר? אלברמן בנה פה קבוצת מועמדים שאוכלת את הכוכב האדום.
מאמן: ניקוליץ'
קשרים באמצע: דיאק ואברג'ל
שוער מהצ'מפיונשיפ
קשר מדגסקרי מצטיין
עוד קשר מהצ'מפיונשיפ עם עבר בצ'לסי
ומעל כולם מעטפת אימתנית המורכבת ממנהל מקצועי שהצלחת הקבוצה רשומה על שמו ובעלים שמוכן לשלם הרבה מאוד כסף על מועמדים שלא יגיעו.

מה צריך יותר מזה? ואתה עוד רק בסוף יולי. תחשוב על כמה עוד מועמדים תשמע עד סוף אוגוסט. יש שמועות שמכבי תל אביב לא תעלה למשחקים נגד קבוצת המועמדים שהרכיבו פה עם הרבה מאוד כסף שכמעט נשפך עליה, פשוט כי תעדיף הפסד טכני 0 - 3 ולתפארת המעטפת.

nk1230 אמר:
greenguy אמר:

לא כלכך הבנתי איזה זרים הם הביאו? משהו מעניין?

כן אני חושב שהמגן שהם הביאו הוא שידרוג,את הזר השני עדיין לא ראיתי אז לא יכול להגיד.
אבל יש מאמן שהשחקנים מכבדים ומבצעים את מה שהוא מבקש על המגרש. בכל זאת קיץ שעבר הושקע שם הרבה כסף ויש להם סגל טוב פשוט הם נפלו על מאמנים גרועים.
רואים שהם עובדים על משחק הלחץ שלהם והם שולחים הרבה שחקנים קדימה.
יש להם בעיה בהגנה ונוכל לראות את זה נגד קבוצות קצת יותר רציניות,אבל אין ספק שכרגע הם עובדים על ביטחון ומשמעת טקטית וזה נראה מבחינתם טוב יותר

הסגל שלהם עדיין בעייתי מאוד, ההגנה לא משהו, והם מרחק פציעה של זהבי מלהיות אימפונטנטים בהתקפה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה