KevinDurant אמר:
ברור שצריך לשאוף להפוך את הקבוצה לגרסה הטובה ביותר של עצמה אבל יש גם ריאליות.
המועדון לא מצליח להנחית הקיץ זר אחד לעמדה 6 ואתה רוצה שישחררו עוד 3 זרים כשאנחנו רואים את ההתנהלות הקיץ
את פיירו אני מסכים שהיה צריך לשחרר ולנסות להשתדרג על המשבצת שלו. את שרי וסונדגרן לא הייתי משחרר.
אומנם סונדגרן נראה קצת פחות טוב מאז הפציעה שהייתה לו בשנה שעברה אבל אני חושב שיש לו איכויות שאנשים התרגלו אליהם מהר מדי ושכחו כמה חיכינו למגן עם איכויות כאלה.
הכוונה שלי בפוטבול מנג'ר הרבה פעמים שבמציאות בניגוד למשחק יש הרבה דברים מנטליים וגם הרבה עניינים של אופי של שחקן שנותנים בונוס במציאות ובמשחק הם לא קיימים וזה משמעותי מאוד במקרה של שרי וסונדגרן שהם מנהיגים ושחקנים מנוסים שהגיעו למשחקים גדולים ומובילים את הקבוצה
זה בדיוק מה שאני אומר, שה"ריאליות" הזאת זה מה שמבדיל בין המנג'רים הטובים להכי טובים שיש.
ההתפשרות, הנחת היסוד ש"לא נביא טוב יותר" וכו'. זו צורת מחשבה שיוצרת תקרת זכוכית לקבוצה.
המנג'ר שיתעקש ויביא תמיד את הכי טוב שאפשר גם בניגוד לציפיות של הקהל אפילו, זה העילוי האמיתי.
גם שחקנים כמו סונדגרן ושרי שאתה חושב שהם תורמים באספקטים מנטלים וכו', בסופו של דבר הגרסה הנוכחית של סונדגרן בן ה32 ושרי בן ה35 הם לא כאלה מעל הליגה, כמו וואקמה או כמו שרי בשיאו.
אז המנג'ר המצויין ששואף למצוינות בכל מחיר, היה מחליף גם אותם וגם את פיירו ובטח שלא מתפשר על ניצן.
וזה שאנחנו לא מצליחים להביא זר זה כישלון ולא משהו לקחת כסטנדרט או גזירת גורל. כבר הצלחנו בעבר. וזה נושא אחר בכלל שלא קשור לדיון הזה ספציפית.