• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה במחנה אימונים 2023-2024 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני אגיד את דעתי האישית ומוזמנים לא להתחבר אליה:

אני אוהב שחקני בית ומתחבר לזה שיש שחקנים שגדלים במועדון אבל אני מעדיף לנצח עם 11 שכירי חרב מאשר לעשות תיקו או להפסיד עם 6 שחקני בית בהרכב. לא רוצה לחזור לימים שאנחנו נלחמים על מקום שלישי אבל מוציאים לי פוסטים על הומייד וסופרים לי שחקני בית. אני רוצה לספור ניצחונות ואליפויות, לא שחקני בית.

מבחינתי תן לי כל יום שחקני כמו אצילי, חזיזה ושרי שמחוברים למועדון והם גם שחקנים אדירים על פני כל הנחמני והפיינגולד למיניהם שגם רובם הגדול נרכש בגיל 16/17 ועשו פה גג איזה שנתיים בנוער.

ברור שזה כיף כשיש שחקני בית כמו נטע, ג׳אבר, פאני וארד ומרגש אותך לראות שחקנים שגדלו כאן ואוהדים את המועדון כמוך מצליחים אבל מבחינתי זה לא יכול ולא צריך לבוא על חשבון התחרותיות של הקבוצה. זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו.

שורה תחתונה להשאיר את שיבלי לפחות בסגל, לא רואה סיבה לא לתת לו פה ושם 30-20 דקות אם מובילים שתיים שלוש אפס.
מעבר לזה לא התרשמתי מהשאר.
אם נגיד את סוף ישאירו בסגל ואת שיבלי לא זה ירתיח אותי, סוף הוא שחקן שמבוסס מהירות ופיזיות שנפצע ובכללי לא עשה שום דבר בבוגרים. שיבלי שחקן במגמת עלייה לא משנה אם בנבחרות נוער וכאלה. אבל מגיע לשיבלי הזדמנות כמו שיתנו לסוף הזדמנות כי הוא בא מ״איטליה״.
חלאיילי אגב אני מבין שהרבה מתרשמים לטובה אני האמת פחות, לדעתי הוא צריך עונת השאלה. נעלם יותר מדי במהלך המשחק ממה שראיתי בנבחרת הצעירה. לעומת זאת שיבלי בזכות הדריבל הרבה בא לקבל כדור ולוקח על עצמו. פשוט צריך למנף את הביטחון שהצעירים קיבלו מהתקופה האחרונה או להשאלות לקבוצות ליגת העל/לתת לבולטים ביותר 20-30 דק בגארבץ שיתחילו להתרגל לקצב של בוגרים בליגת העל.

אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
לכן אני טוען שחייב לשלב צעירים ולגדל פה שלד ישראלי אחרת אנחנו ניהיה בבעיה גדולה בעוד שנתיים שלוש, לגבי נושא השאלות מבחינתי צריך לסווג את זה: כישרונות בינוניים קרי: ג’אבר בזמנו, אלימלך, חרמש בן שימול וכאלה צריכים להיות מושאלים לעפולה ובהמשך לליגת העל, פרוספקטים רציניים ובעיקר שחקני התקפה כמו חלאילי שיבלי צריכים להיות בסגל הבוגר ולקבל את ההזדמנות שלהם, הם מוכשרים מידי בשביל להתבזבז לעפולה ויכולים לתרום לנו.
דיברו כאן על נהוראי יפרח, הוא הסיבה למה אסור להשאיל שחקני התקפה מוכשרים מהנוער לליגת העל, חדרה גמרו אותו, עונה לפני זה בעפולה הוא היה אולי השחקן הטוב בלאומית כששיחק(סבל מפציעות) הקבוצות הקטנות כאן עם המאמנים ההגנתיים שמחפשים לשרוד עוד שבוע בתפקיד לא ישביחו למכבי חיפה שחקנים שכחו מזה.

Hulk אמר:
אני חושב שלא אמרו פה דבר חשוב, וזה נקודה קריטית מבחינתי לשילוב של צעירים כאן, השוק הישראלי מת אין פה כלום, ושחקן שטיפה מראה כישרון מתומחר ב3-4 מיליון זאת אומרת הסיכוי היחיד שלנו להביא שחקן ישראלי זה או ליגיונרים שנכשל וחוזר ארצה או בינוניים סטייל גוני נאור ומידי פעם תבריק כמו עם שון וחזיזה.
לכן אני טוען שחייב לשלב צעירים ולגדל פה שלד ישראלי אחרת אנחנו ניהיה בבעיה גדולה בעוד שנתיים שלוש, לגבי נושא השאלות מבחינתי צריך לסווג את זה: כישרונות בינוניים קרי: ג’אבר בזמנו, אלימלך, חרמש בן שימול וכאלה צריכים להיות מושאלים לעפולה ובהמשך לליגת העל, פרוספקטים רציניים ובעיקר שחקני התקפה כמו חלאילי שיבלי צריכים להיות בסגל הבוגר ולקבל את ההזדמנות שלהם, הם מוכשרים מידי בשביל להתבזבז לעפולה ויכולים לתרום לנו.
דיברו כאן על נהוראי יפרח, הוא הסיבה למה אסור להשאיל שחקני התקפה מוכשרים מהנוער לליגת העל, חדרה גמרו אותו, עונה לפני זה בעפולה הוא היה אולי השחקן הטוב בלאומית כששיחק(סבל מפציעות) הקבוצות הקטנות כאן עם המאמנים ההגנתיים שמחפשים לשרוד עוד שבוע בתפקיד לא ישביחו למכבי חיפה שחקנים שכחו מזה.

כמו שאמרתי צריך למנף את ההצלחות האחרונות שלהם במחברת הצעירה לטובת השאלות לקבוצות ששואפות לשחק כדורגל כמו נתניה, אשדוד לפרקים, הפועל ירושלים. הם ישמחו לשחקנים כאלה . מנגד אם המועדונים האלה לא יסכימו לתת דקות משמעותיות שישארו בסגל לגארבץ טיים ובכל זאת להביא שחקני רוטציה כי אם יבנו עליהם לשנות לנו משחקים תחת לחץ זה לעשות להם עוול.

Nadav אמר:
Hulk אמר:

כמו שאמרתי צריך למנף את ההצלחות האחרונות שלהם במחברת הצעירה לטובת השאלות לקבוצות ששואפות לשחק כדורגל כמו נתניה, אשדוד לפרקים, הפועל ירושלים. הם ישמחו לשחקנים כאלה . מנגד אם המועדונים האלה לא יסכימו לתת דקות משמעותיות שישארו בסגל לגארבץ טיים ובכל זאת להביא שחקני רוטציה כי אם יבנו עליהם לשנות לנו משחקים תחת לחץ זה לעשות להם עוול.
עם המועדונים האלה יסכימו להתחייב לx דקות בעונה לשחקנים אני בשמחה משאיל להם, אבל לרוב הם יעדיפו לתת קרדיט לשחקנים שלהם בתקווה לעשות אקזיט לכן זה פחות ריאלי.

Hulk אמר:
Nadav אמר:
Hulk אמר:

עם המועדונים האלה יסכימו להתחייב לx דקות בעונה לשחקנים אני בשמחה משאיל להם, אבל לרוב הם יעדיפו לתת קרדיט לשחקנים שלהם בתקווה לעשות אקזיט לכן זה פחות ריאלי.
אם ככה שישארו אצלנו ובמשחקים גמורים שיעלו 20-30 דקות.
לדעתי עדיף 20-30 בליגת העל מאשר 90 בלאומית, זה לא אותו כדורגל.

יהיה מעניין לעקוב אחרי כמה דקות חזיזה יקבל במחנה. הוא אמר בזמן הנבחרת שהוא מתמודד כבר תקופה עם דלקת באכילס ויכול להיות שיעדיפו לא לסכן אותו. לא מספיק מדברים על זה בטח ביחס לביקורת שהושמעה על שחקנים כמו כנעאן וכו׳ אבל חזיזה כמעט בכל עונה במכבי עבר פציעה כלשהי שהשביתה אותו לתקופה. תשוו את זה למשל לאצילי שלדעתי הכי הרבה שפספס כאן זה 3 משחקים בפלייאוף עליון של העונה השנייה של בכר או משהו בסגנון.

אז איבדנו גם את כיוף עד לסוף מחנה האימונים

Judokan אמר:
אז איבדנו גם את כיוף עד לסוף מחנה האימונים

אפשר לעמוד בזה
גם ככה ניצן זה השוער הראשון
שיהיה לו בהצלחה בנבחרת

ניצן שוער עם פוקסי מחליף מול המלטזים

שאלוהים ישמור אותנו

Shocking4U אמר:

שאלוהים ישמור אותנו

מה השתנה? בכל מקרה ניצן היה פותח.

Shocking4U אמר:

שאלוהים ישמור אותנו

כיוף יחזור עד אז. אפילו בהנחה שיישאר לגמר או למשחק על מקום 3, הטורניר מסתיים ב8.7, והמשחק הראשון שלנו במחטה ב11.7.

וכאמור בכל מקרה ניצן תוכנן לפתוח במלטה

Shocking4U אמר:

שאלוהים ישמור אותנו

איזו הגזמה
איתמר ניצן עם כל הכבוד יספיק מול המלטזים

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

שאלוהים ישמור אותנו

איזו הגזמה
איתמר ניצן עם כל הכבוד יספיק מול המלטזים