Apoc
יו״ר הבורד
Shocking4U אמר:לכאורה שחקן שלנו נעצר ומעורב בפרשיית הימורים בלתי חוקיים
הזייה
אחד שיש עליו דיבור שיושאל לקבוצה במרכז הארץ? כי זה יסביר כל כך הרבה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לכאורה שחקן שלנו נעצר ומעורב בפרשיית הימורים בלתי חוקיים
Apoc אמר:Shocking4U אמר:לכאורה שחקן שלנו נעצר ומעורב בפרשיית הימורים בלתי חוקיים
הזייה
אחד שיש עליו דיבור שיושאל לקבוצה במרכז הארץ? כי זה יסביר כל כך הרבה
שחקן שפתח את העונה שהרגע נגמרה כחלוץ שלישי במכבי חיפה כשגיא מלמד היה מחוק מקצועיתgreenguy אמר:מה מי זה??
כמה נמוך אתה צריך להיות שביל לעשות דבר כזה
lemmacantor אמר:אכן כך. גם לרוב לא יוצא מזה כלום. עטר, גלאם, האווירון למשל היו מהמרים כבדים ואני מניח שהם לא בדיוק הימרו בטוטו ולוטו ושיחקו כרגיל.
עומרי קנדה היה מהמר כבד וגם אבא שלו ומסובך עם עבריינים. היו באים אליו לאימון לתת לו מכות. ועדיין הוא לא ישב דקה בכלא ושיחק כל הזמן הזה.
רק מכבי אמר:הוארך מעצרו של החשוד.
כך מתוך הפרוטוקול:
עיינתי בתיק החקירה המוכר לי, היום סיננתי מסמכים, קיים חשד סביר כי החשוד מעורב בעבירות הנחקרות. מתקיימת עילת מעצר של חשש לשיבוש חקירה הנלמדת הן מאופי הפעולות לביצוע, שרבות מהן חשופות לשיבוש באופן טבעי, והן מאינדיקציה ברורה לפעולת שיבוש שכבר בוצעה בתיק זה. שקלתי את טיעוני הצדדים ומצאתי להיעתר לבקשה במלואה".
החלטה:
"אני מורה על הארכת מעצר עד יום 18.6.26 בשעה 16:00. באשר לבקשת הסנגוריה לאיסור פרסום שמו ופרטיו המזהים: שקלתי את בקשה זו ומצאתי כי בשלב זה כאשר החקירה בראשיתה להיעתר לבקשה".
Shocking4U אמר:זה לא סתם הימורים אלא גם לכאורה הטיית משחקים שהוא היה מעורב בהם. זה חמור מאוד וכנראה הוא סיים את הקריירה (במקרה הטוב עבורו)
נראה לך?Apoc אמר:שנה שעברה פגעתי בול
השנה אני טוען שבכר מפוטר מחזור 9