• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
לכאורה שחקן שלנו נעצר ומעורב בפרשיית הימורים בלתי חוקיים

הזייה
אחד שיש עליו דיבור שיושאל לקבוצה במרכז הארץ? כי זה יסביר כל כך הרבה

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
לכאורה שחקן שלנו נעצר ומעורב בפרשיית הימורים בלתי חוקיים

הזייה
אחד שיש עליו דיבור שיושאל לקבוצה במרכז הארץ? כי זה יסביר כל כך הרבה

הושאל בעונה שעברה לקבוצת לאומית.
ביקש השנה להיות מושאל שוב.
היה מלך שערים בנוער.

בושה גדולה.

אמרו לו להמר על עצמו והוא לקח את זה תרתי משמע

מה מי זה??
כמה נמוך אתה צריך להיות שביל לעשות דבר כזה

greenguy אמר:
מה מי זה??
כמה נמוך אתה צריך להיות שביל לעשות דבר כזה
שחקן שפתח את העונה שהרגע נגמרה כחלוץ שלישי במכבי חיפה כשגיא מלמד היה מחוק מקצועית

[mention]דרמה בכדורגל הישראלי. המשטרה הודיעה הבוקר (ראשון) שבמסגרת חקירת פרשיה של כנופייה ממגדל העמק המנוהלת באכ"ל צפון להב 433, הבוקר, שוטרי מפלג הימורים בספורט של יאל"כ להב 433, עצרו שחקן כדורגל מליגה בכירה. אותו שחקן משתייך לסגל של אחת הקבוצות הגדולות בארץ.[/mention]

לא הייתי ממהר לשפוט. לכו תדעו במה המסתבך הבן אדם ולמה
ולא הייתי מתפלא אם יש הרבה בכדורגל הישראלי שמעורבים בחרא כזה, במיוחד אנשי השיפוט.

כרגע זה גם רק חשד צריך לקחת את הדברים כפי שהם ולחכות לראות

אכן כך. גם לרוב לא יוצא מזה כלום. עטר, גלאם, האווירון למשל היו מהמרים כבדים ואני מניח שהם לא בדיוק הימרו בטוטו ולוטו ושיחקו כרגיל.
עומרי קנדה היה מהמר כבד וגם אבא שלו ומסובך עם עבריינים. היו באים אליו לאימון לתת לו מכות. ועדיין הוא לא ישב דקה בכלא ושיחק כל הזמן הזה.

lemmacantor אמר:
אכן כך. גם לרוב לא יוצא מזה כלום. עטר, גלאם, האווירון למשל היו מהמרים כבדים ואני מניח שהם לא בדיוק הימרו בטוטו ולוטו ושיחקו כרגיל.
עומרי קנדה היה מהמר כבד וגם אבא שלו ומסובך עם עבריינים. היו באים אליו לאימון לתת לו מכות. ועדיין הוא לא ישב דקה בכלא ושיחק כל הזמן הזה.

לא הכל נמדד במדד הכלא.

אפשרי להיות חלאה גם בלי לשבת בכלא.
אפשר להיות מושחת גם מבלי לשבת בכלא.
ואפשר להמר על משחקים מבלי לשבת בכלא.

הוארך מעצרו של החשוד.
כך מתוך הפרוטוקול:
עיינתי בתיק החקירה המוכר לי, היום סיננתי מסמכים, קיים חשד סביר כי החשוד מעורב בעבירות הנחקרות. מתקיימת עילת מעצר של חשש לשיבוש חקירה הנלמדת הן מאופי הפעולות לביצוע, שרבות מהן חשופות לשיבוש באופן טבעי, והן מאינדיקציה ברורה לפעולת שיבוש שכבר בוצעה בתיק זה. שקלתי את טיעוני הצדדים ומצאתי להיעתר לבקשה במלואה".

החלטה:
"אני מורה על הארכת מעצר עד יום 18.6.26 בשעה 16:00. באשר לבקשת הסנגוריה לאיסור פרסום שמו ופרטיו המזהים: שקלתי את בקשה זו ומצאתי כי בשלב זה כאשר החקירה בראשיתה להיעתר לבקשה".

רק מכבי אמר:
הוארך מעצרו של החשוד.
כך מתוך הפרוטוקול:
עיינתי בתיק החקירה המוכר לי, היום סיננתי מסמכים, קיים חשד סביר כי החשוד מעורב בעבירות הנחקרות. מתקיימת עילת מעצר של חשש לשיבוש חקירה הנלמדת הן מאופי הפעולות לביצוע, שרבות מהן חשופות לשיבוש באופן טבעי, והן מאינדיקציה ברורה לפעולת שיבוש שכבר בוצעה בתיק זה. שקלתי את טיעוני הצדדים ומצאתי להיעתר לבקשה במלואה".

החלטה:
"אני מורה על הארכת מעצר עד יום 18.6.26 בשעה 16:00. באשר לבקשת הסנגוריה לאיסור פרסום שמו ופרטיו המזהים: שקלתי את בקשה זו ומצאתי כי בשלב זה כאשר החקירה בראשיתה להיעתר לבקשה".

היום (שלישי) על ל-5 באוויר רב פקד יריב פיינברג, ראש מפלג שוחד והימורים בספורט, שהתייחס לפרשה.

"היה לנו אירוע באיזור הצפון, פרשייה גדולה של הימורים בלתי חוקיים בכל נושא ה'בטים', אירועים של סחיטה", התייחס פיינברג למה שהוביל למעצר הכדורגלן, "זה אירוע גדול של 27 עצורים במגדל העמק וזה קרה בשבוע שעבר".

"באותה חקירה סמויה עלה חשד נגד שחקן ספציפי שמהמר בסכומים עצומים, הוא נכנס לחובות של מאות אלפי שקלים ועל מנת לכסות את החובות עלה חשד שהוא מטה משחקים. עלינו על מקורות המימון שלו, כמו שנאמר הוא מהמר בהיקפים מאוד גדולים והחובות גבוהים מאוד - מאות אלפים".

"השם שלו עלה בחקירה הסמויה טרם המעצרים. החקירה הזאת נפתחה ספציפית כנגד אותו כדורגלן, כמובן שבחקירה אנחנו נחשפים לעוד ועוד חומרים. ככל שנדרש נזמן גם נוספים. נכון לעכשיו אנחנו מתמקדים במה שיש, ככל שחומר החקירות יתפתח, והוא מתפתח, אנחנו נזמן נוספים".

"אביו הגיע לחקירה ונחקר באזהרה. יש נגדו מספר חדשות, לא של הטיית משחק כמובן. משמש גם כסוכנו, הוא בחיר צעיר, אביו מכיר את האירועים".

כל זה אגב מתחבר לדיווח לפיו בשבועות האחרונים השחקן ביקש הלוואה מהמועדון בשל מצבו כלכלי:
https://sports.walla.co.il/item/3845876

זה לא סתם הימורים אלא גם לכאורה הטיית משחקים שהוא היה מעורב בהם. זה חמור מאוד וכנראה הוא סיים את הקריירה (במקרה הטוב עבורו)

Shocking4U אמר:
זה לא סתם הימורים אלא גם לכאורה הטיית משחקים שהוא היה מעורב בהם. זה חמור מאוד וכנראה הוא סיים את הקריירה (במקרה הטוב עבורו)

לא הייתי ממהר לקבוע. רוב הפרשות מפוצצות בכותרות בהתחלה והרבה פחות מזה יצא אחר כך.

שנה שעברה פגעתי בול
השנה אני טוען שבכר מפוטר מחזור 9

התאריכים לא סופיים*

מחזור תאריך משחק

1 22.08.26 מכבי חיפה – הפועל ר"ג
2 29.08.26 מכבי ת"א – מכבי חיפה
3 05.09.26 מכבי חיפה – הפועל פ"ת
4 14.09.26 הפועל ק"ש – מכבי חיפה
5 19.09.26 מכבי חיפה – עירוני טבריה
6 10.10.26 הפועל ירושלים – מכבי חיפה
7 17.10.26 מכבי פ"ת – מכבי חיפה
8 24.10.26 מכבי חיפה – הפועל ב"ש