• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אל תהיה כל כך בטוח שהם לא רוצים את פדראו כזר ה-8 כי הם מחזיקים ממנו. ואל תשכח גם את דיקסון מוחמד.
תראה, אני לא אופתע אם מחזיקים מפדראו. לצד זאת, בהנחה והדיווח על סיבו אמיתי ויש שם משהו, אז די ברור שהם מתכוונים להיפרד מפדראו. אם לא בגלל האיכות המקצועית, אז בגלל העמדה. הם כנראה לא היו נכנסים למו״מ על סיבו אם היו מתלבטים מה לעשות.

לגבי דיקסון, נשמע שכבר מזמן נפלה ההחלטה שיושאל. אנחנו רואים שלא מדווחים עליו בכלל כבר כמה שבועות וכשכן, מתייחסים להשאלה שלו. עם המועדון הזה אי אפשר לדעת עד שמשהו רשמי, אבל ככה זה נראה כרגע.

תראה, אני לא אופתע אם מחזיקים מפדראו. לצד זאת, בהנחה והדיווח על סיבו אמיתי ויש שם משהו, אז די ברור שהם מתכוונים להיפרד מפדראו. אם לא בגלל האיכות המקצועית, אז בגלל העמדה. הם כנראה לא היו נכנסים למו״מ על סיבו אם היו מתלבטים מה לעשות.

לגבי דיקסון, נשמע שכבר מזמן נפלה ההחלטה שיושאל. אנחנו רואים שלא מדווחים עליו בכלל כבר כמה שבועות וכשכן, מתייחסים להשאלה שלו. עם המועדון הזה אי אפשר לדעת עד שמשהו רשמי, אבל ככה זה נראה כרגע.
זה בהנחה שיש משא ומתן עם סיבו הזה.

הזלזול בגיבנת היה יותר עניין כלכלי, לא עניין של מקום במכסת זרים. אגב, גם במכבי ת''א יש בעיה גדולה עם זה (ניקולאסקו, אדו ואנדרדה) וגם בית''ר עדיין תקועים עם טבארש.
לא להחתים שחקנים כדי לא להקפיא אחרים זה כלכלי...

לא יודע אם זאת הסיבה שלא מדווחים עליו אבל מן הסתם הוא גם 1. לא מביא קליקים כמו ידיעות על רכש 2. אי אפשר להחתים אותו עד שיהיה לו 18 בחודש ספטמבר

אם נפספס את סיבו בגלל הנגר הברזילאי שנפצע מלהשתעל זה יהיה בכייה לדורות.
זה ברור שמדובר על הזדמנות להנחית שובר שויון ויחד עם ברוניניו פתאום יש לו שני כוכבים

לדעתי זה שטויות, אם היה באמת משהו עם הסיבו הזה, היו משחררים את אגבה וזהו או מקפיאים אותו. אני לא מאמין גם במועדון עם התנהלות מטומטמת שזאת הסיבה שמפילה עסקה. זה גם הכתב היחידי שמדבר על השחקן הזה

לדעתי זה שטויות, אם היה באמת משהו עם הסיבו הזה, היו משחררים את אגבה וזהו או מקפיאים אותו. אני לא מאמין גם במועדון עם התנהלות מטומטמת שזאת הסיבה שמפילה עסקה. זה גם הכתב היחידי שמדבר על השחקן הזה
מה זה מדבר? את הבית הוא כבר שם על זה.

היחיד שאני זוכר עושה דבר כזה זה גולדשטיין והוא צדק בסוף עם רכש כלשהו ששכחתי כבר מי זה היה. אבל לגולדשטיין יש לפחות את המוניטין המינימלי לעשות את זה. אצל נחמני אם הוא צודק עכשיו זה כמעט כמו שלסטר לקחה אליפות באנגליה.

לפי נחמני מסכמים עם שחקן על הכל אבל אז אומרים לו.
אין לנו מקום בקבוצה נשחרר 2 שחקנים זרים ואז תוכל לחתום.
נשמע למישהו פה הגיוני?

חזרה
למעלה