שהם מחזיקים ממנו ויהיה להם מאוד קשה להודות בזה שהם נפלו עם רכש מינואר במיליון וחצי יורו. ראית שגם את בנסון למרות שהיה מאוד הגיוני לנסות להשתחרר ממנו בקיץ הם בחרו להמשיך איתולך תדע. מה עוצר אותם להשאיל את דון? בתוך יום סוגרים את זה, זה שחקן שבקלות מוצאים לו קבוצה פה בליגה בהשאלה. זה הכל עניין של החלטה שלהם. ואז אני מניח שכבר היו קשרים אחוריים ברשימות.
לא יודע אם נפלו, גם אני עדיין לא ויתרתי עליו, אבל להשאיל זו אפשרות הגיונית מאוד.שהם מחזיקים ממנו ויהיה להם מאוד קשה להודות בזה שהם נפלו עם רכש מינואר במיליון וחצי יורו. ראית שגם את בנסון למרות שהיה מאוד הגיוני לנסות להשתחרר ממנו בקיץ הם בחרו להמשיך איתו
בן דור אמר אתמול שהוא לאחרונה חזר לאימונים מלאים, מניח שיושאל לקראת סוף החלון או שאולי ימשיך את השיקום פה ויחזור לפעילות בינואר ויושאל.לא יודע אם נפלו, גם אני עדיין לא ויתרתי עליו, אבל להשאיל זו אפשרות הגיונית מאוד.
חוץ מזה גם את קאסה העיפו דיי מהר. (מה איתו באמת?)
לא הייתי אומר שהעיפו את קאסה מהר (אם בכלל).לא יודע אם נפלו, גם אני עדיין לא ויתרתי עליו, אבל להשאיל זו אפשרות הגיונית מאוד.
חוץ מזה גם את קאסה העיפו דיי מהר. (מה איתו באמת?)
השאילו אותו עם אופצית רכישה 7 חודשים אחרי שחתם פה. וכשאני אומר מהר מאוד העיפו אני מתכוון לזה שמהר מאוד אחרי שחתם כבר ויתרו עליו כאופציה לשחק פה. בפלייאוף העליון של 23/24 הוא לא קיבל דקה אחת. גם לפני שנפצע אצל דגו אחרי שחזר מאיטליה הוא לא נספר בכלל. וזה שחקן שנרכש באותו סכום כמו דון מאותה קבוצה גם, לכן זה עונה על ההשוואה.לא הייתי אומר שהעיפו את קאסה מהר (אם בכלל).
בינואר 24 הוא חתם פה, בקיץ 24/25 עשה את ההשאלה באיטליה, בקיץ 25/26 חזר ונפצע בשלב מוקדם ועכשיו, קיץ 26/27, הוא עוד מתאמן עם הקבוצה אבל סביר שלא יהיה לו מקום בסגל ויצטרך לצאת להשאלה.
מה שכן, במועדון צריכים לראות איך הוא חוזר ולשקול בהתאם הארכת חוזה. גם אם יושאל העונה כי לא יהיה ברמה המתאימה, הוא רק בן 20 ובקיץ הבא יכנס לשנת חוזה.
סיבו לא רלווונטי וכנראה גם מעולם לא היהסיבו וכנף ימני זר ויש מה לדבג.
הביאו אותו תחת דגו, זרקו אותו למים מהר מדי אחרי שבקושי התאמן עם הקבוצה ואז ייבשו לו את הצורה, בכר הגיע בסיטואציה מאוד שונה של הקבוצה (ושלו) ואחרי שעפנו מאירופה והלכנו למסגרת אחרת הוא אמר לו ללכת לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא יקבל דקות אז הוא יצא לאיטליה. חזר וקיבלנו כל מיני כתבות על כמה רפאלוב ופלורס מחזיקים ממנו ואז באירופה ובמעט לפני שפלורס פוטר והוא נפצע הוא בקושי שיחק ואז אכן נפצע. הקדנציה שלו פה מאוד מוזרה, זה קייס סטאדי איך לחרבן קריירה של שחקן מבטיח (לא עקבתי אחריו בהפועל ירושלים ולא יודע כמה הוא אכן מבטיח אבל אם הם חשבו שהוא שווה את הסכום ששולב עליו היית חושב שיהיה לו אופק מקצועי כלשהו). שחקנים כאלה צריכים שיהיה להם מסלול מקצועי מאוד ברור, עם milestones שהם מגיעים אליהם בטווח הקצר, בינוני וארוך כדי להתפתח כשחקנים. אבל המועדון שלנו קפריזי ומתנהל על פי גחמות של פרשנים ברדיו חיפה וכמה יענקלה יצא עצבני מהמשחק ואם היה לו פקקים בדרך חזרה על כביש החוף למהלכים הרי גורל אז אין מה להתפלא.השאילו אותו עם אופצית רכישה 7 חודשים אחרי שחתם פה. וכשאני אומר מהר מאוד העיפו אני מתכוון לזה שמהר מאוד אחרי שחתם כבר ויתרו עליו כאופציה לשחק פה. בפלייאוף העליון של 23/24 הוא לא קיבל דקה אחת. גם לפני שנפצע אצל דגו אחרי שחזר מאיטליה הוא לא נספר בכלל. וזה שחקן שנרכש באותו סכום כמו דון מאותה קבוצה גם, לכן זה עונה על ההשוואה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!