אלברמן מנהל את הקבוצה. דגו זה דק רקק שמסדר קונוסים ומעביר את האימונים.
בגלל זה גם כל כישלון צריך להתלוות בהליכה של 2 האדונים האלה הביתה ביחד כעסקת חבילה.
בגלל זה גם כל כישלון צריך להתלוות בהליכה של 2 האדונים האלה הביתה ביחד כעסקת חבילה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
גם מה שמטורף פה שהיה לו את כל הגב בעולם להביא מאמן זר וליפול אותו וזה המהלך הכי מובן וקל וגם אם הוא היה נופל היו מבינים אותו ולא שולפים עליו חצים.Apoc אמר:דברים שלמדתי מהמינוי של דגו:
- אין גבול לכמה שהתקשורת יכולה להיות רחוקה מהמטרה. שנייה לפני שיצאו בפושים על דגו כולם עדיין היו נעולים על זה שמגיע מאמן זר בקליבר של ניקוליץ' ופאפאשון. מדהים איזה מרחק יש בין מה שקרה בפועל לזה.
- לשים לב למי ממנים בנוער ובקבוצות בת. עד עכשיו זה לא עניין אותי כל כך מה קורה בנוער כי לא ראיתי קשר לינארי בין זה לקבוצה הבוגרת. כנ"ל בעפולה. עכשיו שאני מבין שהמאמנים שממנים בעפולה ובנוער יכולים להגיע לצוות המקצועי של הבוגרת ולהוביל אותה, אני אתחיל להתעניין קצת יותר. הידיעות על קינן ומיני וייזינגר הגיעו לפני הידיעה על מסאי דגו. יכלנו לדעת אם היינו קשובים.
- אין גבול לכוח של אלברמן ולא מגבילים אותו. מי שחשב שיענקל'ה ואור שחר וכל מיני כאלה מנהלים פה עניינים עדיין ויש להם מילה אחרונה, הם בחיים לא היו מסכימים למינוי כזה. זה נטו אלברמן. וכמה אומץ יש לו, הבן אדם שם את הקריירה שלו על מהלך. והוא בדיוק הגיע לשיא של הערכה בקרב הקהל והתקשורת והמועדון. ואו.
זה דווקא הדבר הכי לא מעניין בעולם.כובע קש אמר:יהיה מאוד מעניין לשמוע את אלברמן מסביר את המינוי הזה
זה נשמע כמו שמות מונפצים של הדמות של רז זהבי בבובה של לילהShocking4U אמר:צוות מקצועי של דגו, שיימן, וייזינגר ואיתי זילפה. יש מצב שמדובר בצוות המקצועי החלש ביותר שהיה פה אי פעם?
צוות מקצועי פצצה לנוערThe real Tsepo אמר:זה נשמע כמו שמות מונפצים של הדמות של רז זהבי בבובה של לילהShocking4U אמר:צוות מקצועי של דגו, שיימן, וייזינגר ואיתי זילפה. יש מצב שמדובר בצוות המקצועי החלש ביותר שהיה פה אי פעם?
Shocking4U אמר:צוות מקצועי של דגו, שיימן, וייזינגר ואיתי זילפה. יש מצב שמדובר בצוות המקצועי החלש ביותר שהיה פה אי פעם?
מישהו הולך לספור את החבורת פישרים הזאת? פאקינג שמואל שיימן מה עשינו שזה מגיע לנו מההההApoc אמר:Shocking4U אמר:צוות מקצועי של דגו, שיימן, וייזינגר ואיתי זילפה. יש מצב שמדובר בצוות המקצועי החלש ביותר שהיה פה אי פעם?
בהצלחה לצוות המקצועי של מכבי חיפה
![]()
איבדנו מאמן שוערים שגרם לנו להיות הקבוצה שסופגת הכי מעט ממצבים נייחים ומבקיעה הכי הרבה ובמקום זה קיבלנו זלופהApoc אמר:who the fuck is איתי זילפה
זה כמו לתת לברקו לאמן את הנבחרת
מה זה החרא הזה
Shocking4U אמר:איבדנו מאמן שוערים שגרם לנו להיות הקבוצה שסופגת הכי מעט ממצבים נייחים ומבקיעה הכי הרבה ובמקום זה קיבלנו זלופהApoc אמר:who the fuck is איתי זילפה
זה כמו לתת לברקו לאמן את הנבחרת
מה זה החרא הזה
KevinDurant אמר:עברו יומיים מאז שזה דובר לראשונה ואני עדיין לא מצליח לעכל את הסיפור הזה ולמצוא לו אח ורע בכדורגל.
לא פפ, לא צ'אבי, לא זידאן, לא נגלסמן ולא אלוהים יודע מי ממציאים כדי לנסות להקביל לסיטואציה
פשוט לא מצליח לעכל ולהבין מה עבר עליהם שהם קיבלו את ההחלטה הזאת ואיך לא רעדה להם היד שהם החתימו אותו לתפקיד.
תן לו להיות עוזר שנה בבוגרים עם מאמן זר, שילמד, ייראה, משהו.
זה לא כוורת זה כור וזה גם יתפוצץ לנו בפרצוף כמו פצצת גרעיןdsgreen4 אמר:מעניין אם המועדון יעלה פוסט "תכירו את הכוורת החדשה" ויצרף תמונה של דגו מוקף באח של וייזי, דקל קינן ושמואל שיימן.
KevinDurant אמר:עברו יומיים מאז שזה דובר לראשונה ואני עדיין לא מצליח לעכל את הסיפור הזה ולמצוא לו אח ורע בכדורגל.
לא פפ, לא צ'אבי, לא זידאן, לא נגלסמן ולא אלוהים יודע מי ממציאים כדי לנסות להקביל לסיטואציה
פשוט לא מצליח לעכל ולהבין מה עבר עליהם שהם קיבלו את ההחלטה הזאת ואיך לא רעדה להם היד שהם החתימו אותו לתפקיד.
תן לו להיות עוזר שנה בבוגרים עם מאמן זר, שילמד, ייראה, משהו.