DelPiero
מכונת תארים
The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע
מצוין, אני אוהב את זה מאוד. הכדורגל הישראלי תמיד סבל מבעיות דל פיזיות וגובה ורואים שהצוות עובד קשה לכפר על זה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע
וזה בלי סק 1.92The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע
כן ברור, גם בחדרה ובריינה. גם פיירו יכל למצוא את המקום שלו בהפועל פ''ת אחרי שהוא נתן 15 גולים בליגה הצרפתית השנייהGanjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
לא נכנס לאם הם יצליחו או לא, הכל יכול להיות, אבל ההתנהלות הקיץ פשוט הזויה.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
הייתי בטוח שסק 1.94 הוא כלול פה כברbenrey אמר:וזה בלי סק 1.92The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע
תוסיף את גרשון 1.89 ויש לך חמישיית כדורסל
פיירו 194The real Tsepo אמר:הייתי בטוח שסק 1.94 הוא כלול פה כברbenrey אמר:וזה בלי סק 1.92The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע
תוסיף את גרשון 1.89 ויש לך חמישיית כדורסל
מסתבר שהוא גמד
אמרתי משהו על פיירו? (שבלי קשר, ניקולסקו שהגיע למכבי פתח תקווה במקור, לא רואה אותו)KevinDurant אמר:כן ברור, גם בחדרה ובריינה. גם פיירו יכל למצוא את המקום שלו בהפועל פ''ת אחרי שהוא נתן 15 גולים בליגה הצרפתית השנייהGanjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.Adi81 אמר:איזה ישראלים טובים יש במיליון יורו?
על בינוני כמו ההוא מנתניה רצו 2.5 מילון יורו
Ganjot אמר:יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.Adi81 אמר:איזה ישראלים טובים יש במיליון יורו?
לא אומר שמישהו מהם ברמה שלו, אבל כנראה שהוא יהיה מחליף רוב השנה, אז עדיף היה לנצל את הזר לעמדה אחרת כמו כנף שמאל או עוד קשר לאמצע.
זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבואGanjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
נכון, החיים זה לא מנג'ר, רק מה הקשר תזכיר לי?רק מכבי אמר:Ganjot אמר:יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.Adi81 אמר:איזה ישראלים טובים יש במיליון יורו?
לא אומר שמישהו מהם ברמה שלו, אבל כנראה שהוא יהיה מחליף רוב השנה, אז עדיף היה לנצל את הזר לעמדה אחרת כמו כנף שמאל או עוד קשר לאמצע.
החיים זה לא מנג'ר.
למקין וישראלוב אין סעיפי שחרור לקבוצות בארץ. רק לקבוצות בחו''ל.
אז למה אתה חושב שהפועל ת''א הייתה מוכרת לך? ועוד בסכום יחסית נמוך?
למה אתה חושב שהפועל ת''א תביא לך את הפרוספקט שלה (ישראלוב) בשביל שחקן שלא רואה אצלך דקות (ציבוטה)..
למה שהם ירצו למכור אותו בכלל? בלם פותח. שחקן בית (בניגוד ללמקין שנגנב ממכבי ת''א).
למה צריך להביא שחקן כנף שמאל? כשיש לך שם את חזיזה. סוף. שיבלי.
נחלשת בעמדות הבלמים לעומת שנה שעברה (בטובינסיקה). אתה יודע שאתה בוודאות מאבד את סק למשך חודש וחצי. אתה חייב שם גיבוי ברמה גבוהה.
לא שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה עדיין, ולא לדבר על זה שגיל כהן בכלל שמאלי, וסק ימני.
אני מאוד בעד הבאת הבלם זר. גם בגלל העונה האירופית באיזה מפעל שלא יהיה.
אני כן מסכים שצריך פה עוד קשר לאמצע. לא הייתי מבזבז זר שם, ומשאיר לעצמי איזה ישראלי בינוני כבלם גיבוי.
את הקשר אמצע אני מקווה שיסגרו עם שחקן נוסף אולי הברקה יהודית, או סייף שהוא שחקן שיודע להיות 8.
אני מעריך שבסוף זה יהיה החזרת זערורה (בכפוף לחתימת החוזה שלו).
אז זהו, נגמרו השחקנים?The real Tsepo אמר:זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבואGanjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
להזכירך יש שחקן בפרופיל הזה, אפילו יותר נמוך, שחקן ספסל בקושי בליגה שניה באיטליה שהוא כביכול אחד הסטארים של היריבה הישירה שלך על התואר
אני חושב שכל שהפרספקטיבה שלנו קצת התעוותה בגלל השמות שעלו פה במהלך הקיץ
זה רק השחקנים שאתה יודע עליהם מן הסתם.Ganjot אמר:אז זהו, נגמרו השחקנים?The real Tsepo אמר:זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבואGanjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
להזכירך יש שחקן בפרופיל הזה, אפילו יותר נמוך, שחקן ספסל בקושי בליגה שניה באיטליה שהוא כביכול אחד הסטארים של היריבה הישירה שלך על התואר
היו בדיוק 4 שחקנים בכל העולם שיכלו לשדרג אותנו והם לא הסכימו לבוא, אז נלך על פרופיל כזה.
השאלה אם הם לא רצו, או שההצעה שהציעו להם לא הייתה משכנעת מספיק כי אנחנו משלמים משכורות שמתאימות לעשור אחורה למרות שההכנסות פה עלו במאות אחוזים.
הפרספקטיבה לא התעוותה, הייתה ציפייה נורמלית שנחפש להשתדרג בזרים שהתפנו לנו, כיאה לקבוצה שמבטיחה בתים פעם שלישית ואחרי עונת ליגת אלופות, במקום זה הבאת רכש שיכלת להביא גם לפני 4-5 שנים.
Ganjot אמר:נכון, החיים זה לא מנג'ר, רק מה הקשר תזכיר לי?רק מכבי אמר:Ganjot אמר:יכלו להחתים את למקין אם היו עושים את זה במהלך השנה/קיץ שעבר, יכלו לעשות דיל על ישראלוב כחלק מהמעבר של צ'יבוטה (אבל לא, אנחנו ג'נטלמנים), אולי איזה עסקה על גיל כהן.
החיים זה לא מנג'ר.
למקין וישראלוב אין סעיפי שחרור לקבוצות בארץ. רק לקבוצות בחו''ל.
אז למה אתה חושב שהפועל ת''א הייתה מוכרת לך? ועוד בסכום יחסית נמוך?
למה אתה חושב שהפועל ת''א תביא לך את הפרוספקט שלה (ישראלוב) בשביל שחקן שלא רואה אצלך דקות (ציבוטה)..
למה שהם ירצו למכור אותו בכלל? בלם פותח. שחקן בית (בניגוד ללמקין שנגנב ממכבי ת''א).
למה צריך להביא שחקן כנף שמאל? כשיש לך שם את חזיזה. סוף. שיבלי.
נחלשת בעמדות הבלמים לעומת שנה שעברה (בטובינסיקה). אתה יודע שאתה בוודאות מאבד את סק למשך חודש וחצי. אתה חייב שם גיבוי ברמה גבוהה.
לא שחקן שלא שיחק בקבוצה גדולה עדיין, ולא לדבר על זה שגיל כהן בכלל שמאלי, וסק ימני.
אני מאוד בעד הבאת הבלם זר. גם בגלל העונה האירופית באיזה מפעל שלא יהיה.
אני כן מסכים שצריך פה עוד קשר לאמצע. לא הייתי מבזבז זר שם, ומשאיר לעצמי איזה ישראלי בינוני כבלם גיבוי.
את הקשר אמצע אני מקווה שיסגרו עם שחקן נוסף אולי הברקה יהודית, או סייף שהוא שחקן שיודע להיות 8.
אני מעריך שבסוף זה יהיה החזרת זערורה (בכפוף לחתימת החוזה שלו).
אי אפשר לקנות שחקנים מתוך הליגה לפי מה שאתה אומר?
העלתי את צ'יבוטה כי בסופו של דבר הוא הלך לשם, לא אמרתי לדחוף להם את נאור וזרגרי. אם הוא הלך לשם ולא קיבלנו כלום עליו, לפחות ממה שזה נראה, אז למה לא לנסות להשתמש בו כקלף מיקוח ולהוריד מחיר?
בשביל לזכות באליפות שוב לא צריך להביא אף אחד לשמאל, אבל בשביל באמת להשתדרג כקבוצה וללעשות קמפיין אירופי יפה, הייתי מעדיף לראות שחקן ברמה שאשכרה מסוגל לתת מספרים גם מהאגף הזה.
סוף הוא סימן שאלה אחד גדול, ושיבלי פוטנציאל אבל יש לו עוד הרבה זמן להשתפשף.
במה משנה הרגל, עד עכשיו לא הבנתי.
ברור שעדיף אחד ימני ואחד שמאלי, אבל אני לא ראיתי שזה הפריע למישהו פה שסק ודילן שניהם היו ימניים.
עשיתם מזה מאסט כאילו חייב בלם עם רגל ימין ואם לא זה אסון.
אנחנו יודעים שמאבדים את סק לחודש וחצי, ועם זאת הבאנו קשר אמצע שגם אותו נאבד לחודש וחצי - אז שוב, שואל, איפה ההגיון?
ממה שאני רואה את הדברים, מבחינת ההרכב החזק שלנו, בגלל 6 זרים או הוא או שואו לא יהיו בהרכב, אבל כנראה שג'אבר ייפצע במוקדם או במאוחר אז שואו יהיה בהרכב.
ברור שיש רוטציות וכולם משחקים הרבה, אבל שורה תחתונה יש את ההרכב הראשון, ככה שסיכוי גבוה שהוא זה שיהיה בספסל.
לא בעד למרוח, אבל אם כבר הגענו לחודש אוגוסט בלי קשר שיכול לשחק בפלייאוף, אז למה לא למרוח עוד קצת?The real Tsepo אמר:זה רק השחקנים שאתה יודע עליהם מן הסתם.Ganjot אמר:אז זהו, נגמרו השחקנים?The real Tsepo אמר:זה בדיוק מה שהמועדון עשה. כיוונת לפרופיל יותר גבוה ושחקנים בפרופיל הזה לא רצו לבוא
היו בדיוק 4 שחקנים בכל העולם שיכלו לשדרג אותנו והם לא הסכימו לבוא, אז נלך על פרופיל כזה.
השאלה אם הם לא רצו, או שההצעה שהציעו להם לא הייתה משכנעת מספיק כי אנחנו משלמים משכורות שמתאימות לעשור אחורה למרות שההכנסות פה עלו במאות אחוזים.
הפרספקטיבה לא התעוותה, הייתה ציפייה נורמלית שנחפש להשתדרג בזרים שהתפנו לנו, כיאה לקבוצה שמבטיחה בתים פעם שלישית ואחרי עונת ליגת אלופות, במקום זה הבאת רכש שיכלת להביא גם לפני 4-5 שנים.
ולא הבנתי, אתה מעדיף להמשיך ולחכות עד הדקה האחרונה? מה הדד ליין? אם אתה מסכים עם האסכולה של המועדון ברוב הקיץ לגבי רמת השחקנים שאליהם כיוונו אז בעצם אתה שלם עם המריחה של הסאגה הזו?
יש פה טרייד אוף ברור
רק מכבי אמר:דהן בדרך לבית"ר.
הסיר עוקב ממכבי חיפה, ומכבי חיפה הסירה עוקב ממנו.
מקווה שהוציאו מביתר קצת מזומנים, ולא נתנו בחינם.