נושא שחקן סדריק דון

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הוא שחקן נחמד שיש בו כמה דברים טובים ויש בו כמה דברים רעים אבל בעיקר כל התקופה אצל זיו אריה גרמה לו ללכת לאיבוד כי כל משחק הוא שיחק בעמדה אחרת, פעם חלוץ, פעם ב10, פעם בשמאל, פעם ב8, פעם ב6 ואז שוב פעם חלוץ ורואים את זה על המגרש שכל פעולה טובה שלו היא סוג של פעולה "אישית" והוא לא מספיק טוב באף תפקיד.

הוא צריך לתפוס עמדה על המגרש ולהגיד אני נהיה 8 נניח ומאמן שיקדם וישפר אותו בדיוק בזה.

בהפועל ירושלים הוא יכל להיות כלבויניק כי לא הייתה ברירה מבחינת הסגל שלהם והוא היה צריך לחלטר בתפקידים שונים והתאימו לו את השיטה
פה משחקים בשיטה מסוימת שלא מתאימה לו בשום עמדה חוץ מעמדת ה8 כנראה ושם כבר יש שחקנים טובים ממנו
הייתי משאיל אותו מזמן לא מבין מה יש להתמהמה

מה שבטוח שלתת לו את המפתחות ככנף ימין פותח זה סבל גם לו וגם לנו

בהפועל ירושלים הוא יכל להיות כלבויניק כי לא הייתה ברירה מבחינת הסגל שלהם והוא היה צריך לחלטר בתפקידים שונים והתאימו לו את השיטה
פה משחקים בשיטה מסוימת שלא מתאימה לו בשום עמדה חוץ מעמדת ה8 כנראה ושם כבר יש שחקנים טובים ממנו
הייתי משאיל אותו מזמן לא מבין מה יש להתמהמה

מה שבטוח שלתת לו את המפתחות ככנף ימין פותח זה סבל גם לו וגם לנו
גם פה התלהבו בכלבויניקים. בלם שיכול לשחק מגן שמאלי, מגן ימני שיכול לשחק בלם. קשר אחורי שיכול לשחק קשר אמצע, הכל בשביל להביא כמה שפחות שחקנים ולשלם כמה שפחות כסף. בקיצור קמצנים. מה הבעיה להביא מגן שמאלי שישחק מגן שמאלי, בלם שישחק בלם ומגן ימני שישחק מגן ימני? מה זה כל החילטורים האלה. דון הוא 8? שישחק 8 או שיהיה בספסל. מה זה כל ההתחכמויות האלה?

‏כמה זמן עד שנשמע שסדריק יכול לשחק שש והוא שיחק שם בהפועל ירושלים?

לא יכול לתרום לנו בשום תפקיד. שחקן ורסטילי שלא מספיק טוב לשחק באף עמדה במגרש. בזבוז מחריד של עמדה של זר. שיודו בכישלון וישאילו אותו.

מעניין אם עדיין יש פה אוהדים שחושבים שהוא חלש כי הוא לא משחק בעמדה שמתאימה לו.
אולי צריך לשים אותו בשער שם בכר עוד לא ניסה אותו.

רואים שהוא יותר טוב משמעותית בשמאל, רק ליצן מתפקד אותו בימין.

דיי ברור שהתרומה שלו לא שווה מקום של זר, הייתי משאיל אבל לא נראה לי שגם ככה יביאו מישהו במקום.

במצבנו הוא תופס מקום קריטי של זר איכותי

הוא לא תופס מקום של אף אחד.
יש עמדה פנויה, קודם שיחתימו לשם שחקן.
גם את פדראו אני משחרר לפניו.

באופן כללי מסכים אתכם אבל היום עלה בסדר גמור.
כבר לא היה משחק נורמלי שהוא נכנס והוא התרכז בעיקר בהגנה ולהחזיק בכדור.

הוא לא תופס מקום של אף אחד.
יש עמדה פנויה, קודם שיחתימו לשם שחקן.
גם את פדראו אני משחרר לפניו.
יחתימו שחקן כנף במקום בנסון, את דון אפשר להחליף בשחקן כנף שמאל/קשר אחורי שיעזרו חנו להראות כמו קבוצה

יחתימו שחקן כנף במקום בנסון, את דון אפשר להחליף בשחקן כנף שמאל/קשר אחורי שיעזרו חנו להראות כמו קבוצה
באמת נראה לך אבל שיביאו? הרי גם לפני שבנסון נפצע דיברו על קשר אחורי ואז ברגע שהוא נפצע עלו דיווחים שלא ילכו על קשר אחורי זר כי בנסון נפצע (מה הקשר?).

אז נשמע שלא באמת מתכוונים להביא עוד שחקנים כי לא בא להם.

באמת נראה לך אבל שיביאו? הרי גם לפני שבנסון נפצע דיברו על קשר אחורי ואז ברגע שהוא נפצע עלו דיווחים שלא ילכו על קשר אחורי זר כי בנסון נפצע (מה הקשר?).

אז נשמע שלא באמת מתכוונים להביא עוד שחקנים כי לא בא להם.
לא מצפה להרבה מאנשים שמציבים את קאני כחלוץ מוביל אצלנו, אני מדבר על מה שצריך לעשות במצבנו

קודם שיחתימו אחרי זה נדבר.
בקצב הזה יביאו לשם איזה דיפולט גרוע
לא סומך עליהם שיביאו מישהו יותר טוב מדון לכנף.

חזרה
למעלה