העמדה שלו זה בקבוצת אמצע טבלההוא לא משחק בעמדה שלו.
בעמדה אחרת אין לי ספק שנראה סדריק דון אחר.
העמדה שלו זה בקבוצת אמצע טבלההוא לא משחק בעמדה שלו.
בעמדה אחרת אין לי ספק שנראה סדריק דון אחר.
גם פה התלהבו בכלבויניקים. בלם שיכול לשחק מגן שמאלי, מגן ימני שיכול לשחק בלם. קשר אחורי שיכול לשחק קשר אמצע, הכל בשביל להביא כמה שפחות שחקנים ולשלם כמה שפחות כסף. בקיצור קמצנים. מה הבעיה להביא מגן שמאלי שישחק מגן שמאלי, בלם שישחק בלם ומגן ימני שישחק מגן ימני? מה זה כל החילטורים האלה. דון הוא 8? שישחק 8 או שיהיה בספסל. מה זה כל ההתחכמויות האלה?בהפועל ירושלים הוא יכל להיות כלבויניק כי לא הייתה ברירה מבחינת הסגל שלהם והוא היה צריך לחלטר בתפקידים שונים והתאימו לו את השיטה
פה משחקים בשיטה מסוימת שלא מתאימה לו בשום עמדה חוץ מעמדת ה8 כנראה ושם כבר יש שחקנים טובים ממנו
הייתי משאיל אותו מזמן לא מבין מה יש להתמהמה
מה שבטוח שלתת לו את המפתחות ככנף ימין פותח זה סבל גם לו וגם לנו
במצבנו הוא תופס מקום קריטי של זר איכותי
יחתימו שחקן כנף במקום בנסון, את דון אפשר להחליף בשחקן כנף שמאל/קשר אחורי שיעזרו חנו להראות כמו קבוצההוא לא תופס מקום של אף אחד.
יש עמדה פנויה, קודם שיחתימו לשם שחקן.
גם את פדראו אני משחרר לפניו.
באמת נראה לך אבל שיביאו? הרי גם לפני שבנסון נפצע דיברו על קשר אחורי ואז ברגע שהוא נפצע עלו דיווחים שלא ילכו על קשר אחורי זר כי בנסון נפצע (מה הקשר?).יחתימו שחקן כנף במקום בנסון, את דון אפשר להחליף בשחקן כנף שמאל/קשר אחורי שיעזרו חנו להראות כמו קבוצה
לא מצפה להרבה מאנשים שמציבים את קאני כחלוץ מוביל אצלנו, אני מדבר על מה שצריך לעשות במצבנובאמת נראה לך אבל שיביאו? הרי גם לפני שבנסון נפצע דיברו על קשר אחורי ואז ברגע שהוא נפצע עלו דיווחים שלא ילכו על קשר אחורי זר כי בנסון נפצע (מה הקשר?).
אז נשמע שלא באמת מתכוונים להביא עוד שחקנים כי לא בא להם.
יחתימו שחקן כנף במקום בנסון, את דון אפשר להחליף בשחקן כנף שמאל/קשר אחורי שיעזרו חנו להראות כמו קבוצה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!