lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
יחד עם רוטציה לא תגיע ל - 25.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:יחד עם רוטציה לא תגיע ל - 25.
lemmacantor אמר:חח אדוני. אתה פה מכניס כמעט את כל ההרכב תחילת עונה של הנוער. נו בחייך. שחקנים עלו לשחק רק כי אין ברירה. מי אמר לך שכולם ישארו?
Apoc אמר:הסגל שיפתח את עונת 26/27 יהיה לפחות 25 שחקנים. חלקם יהיו שחקנים כמו פיינגזיכט ורטנר שרק עלו מהנוער העונה.
שיקבע מאמן, הוא לא אמור לקבוע למאמן מי הצוות שלו. אין בעיה שהוא יאשר את הצוות. חוץ מזה עזוב אין פה באמת ויכוח על סמכות ממשית, זה הכל אגו ומהלכי כוחlemmacantor אמר:יחד עם זאת אני לא מבין למה אוהדים רוצים עדיין שיעבדו עקום.
אם רפאלוב מנהל מקצועי, אז הוא צריך לקבוע בנושא מאמן. לא דודו דהאן.
Shocking4U אמר:שיקבע מאמן, הוא לא אמור לקבוע למאמן מי הצוות שלו. אין בעיה שהוא יאשר את הצוות. חוץ מזה עזוב אין פה באמת ויכוח על סמכות ממשית, זה הכל אגו ומהלכי כוחlemmacantor אמר:יחד עם זאת אני לא מבין למה אוהדים רוצים עדיין שיעבדו עקום.
ואם זה לא רק על בכר? יש מאמן רציני (כלומר לא פלורס או שאר הליצנים ששחר יודע להביא מחו"ל) שירצה להיות שפוט של רפאלוב ואיציק?lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:שיקבע מאמן, הוא לא אמור לקבוע למאמן מי הצוות שלו. אין בעיה שהוא יאשר את הצוות. חוץ מזה עזוב אין פה באמת ויכוח על סמכות ממשית, זה הכל אגו ומהלכי כוחlemmacantor אמר:יחד עם זאת אני לא מבין למה אוהדים רוצים עדיין שיעבדו עקום.
לא אמור. מאמן בא עם הצוות שלו(רק שמאמן כושר לא באמת עוזר מאמן ולא צריך להיות קשור לסוגיה). אין בעיה. לא באמת רוצים את בכר אז יציבו לו תנאים כאלה שהוא אמור להבין את הרמז.
lemmacantor אמר:קודם כל עובדיה לא אמור להיות בכלל קשור לעניין. אסור לו להתערב.
כל מאמן צריך לעבוד בסינרגיה עם מנהל מקצועי ובעיקר לעסוק באימון שוטף. תקרא לזה איך שאתה רוצה.