• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי קינדה חיפה - נושא רשמי לעונת 2026/2027

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
יחד עם רוטציה לא תגיע ל - 25.

בוא נבדוק

ירמקוב שוער2 שוער3
בלםזר שטייפמן/גולדברג עיסאת אמיר קורנו פיינגזיכט בטאיי זסנו
6זר אזולאי מוחמד רטנר דון מרדכי
בנסון חזיזה כנףזר קנג'י סייף
9זר מלמד גבאי/גרימברג/סילבה

זה המינימום וזה 25
לא יהיה פחות מזה, ומאוד סביר שעל זה יוסיפו עוד שחקן או שניים לגיבוי כמו אהוד, חלאילי וכאלה.

חח אדוני. אתה פה מכניס כמעט את כל ההרכב תחילת עונה של הנוער. נו בחייך. שחקנים עלו לשחק רק כי אין ברירה. מי אמר לך שכולם ישארו?

lemmacantor אמר:
חח אדוני. אתה פה מכניס כמעט את כל ההרכב תחילת עונה של הנוער. נו בחייך. שחקנים עלו לשחק רק כי אין ברירה. מי אמר לך שכולם ישארו?

חוץ מפיינגזיכט רטנר אמיר שאני חושב שימשיכו בוודאות בסגל, איזה שחקן מהנוער הכנסתי? שטייפמן וגרימברג וגבאי הוכנסו רק כאופציות חלופיות במידה שגולדברג וסילבה קאני לא ממשיכים. זה הגיוני לגמרי אגב במקרה של קאני שהוא לא ימשיך ואחד מגבאי/גרימברג ימשיך בסגל במקומו.

איזה סגל יותר קצר אתה רואה מתקבל על הדעת? לא מצליח לראות כזה.

שוב אתה הכנסת מלא מהנוער שרבים מהם לא היו אפילו חלק ממחנה אימון. זו לא כוונת המשורר.
מי ישאר נראה בתום החלון. שוב סגל של 25 ובטח 30 לא ריאלי.

הסגל שיפתח את עונת 26/27 יהיה לפחות 25 שחקנים. חלקם יהיו שחקנים כמו פיינגזיכט ורטנר שרק עלו מהנוער העונה.

לדעתי יהיה סגל קצר יותר ממה שאתם חושבים בגלל שאין אירופה

Apoc אמר:
הסגל שיפתח את עונת 26/27 יהיה לפחות 25 שחקנים. חלקם יהיו שחקנים כמו פיינגזיכט ורטנר שרק עלו מהנוער העונה.

לא מדבר על מספרית כמה ירשמו. אלא כמה רלוונטיים באמת.

יתחילו את האימונים הרבה שחקנים, לאט לאט יתחילו לנפות ולשלוח להשאלות. הסגל שיהיה בסיום החלון יהיה הרבה יותר מצומצם ממה שאנחנו מכירים.

מה שאפשר להבין כבר מעכשיו זה שכל מה שקורה כרגע זה משחקים של את מי נאשים
אני מתחנן לאוהדים להמשיך את המחאה לא משנה מי יחתום
לא משנה איזה מאמן יגיע
לא משנה מה מדווחים בתקשורת
רק דבר אחר - להחליף הנהלה בראשות יענקלה

יחד עם זאת אני לא מבין למה אוהדים רוצים עדיין שיעבדו עקום.
אם רפאלוב מנהל מקצועי, אז הוא צריך לקבוע בנושא מאמן. לא דודו דהאן.

lemmacantor אמר:
שיקבע מאמן, הוא לא אמור לקבוע למאמן מי הצוות שלו. אין בעיה שהוא יאשר את הצוות. חוץ מזה עזוב אין פה באמת ויכוח על סמכות ממשית, זה הכל אגו ומהלכי כוח

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
שיקבע מאמן, הוא לא אמור לקבוע למאמן מי הצוות שלו. אין בעיה שהוא יאשר את הצוות. חוץ מזה עזוב אין פה באמת ויכוח על סמכות ממשית, זה הכל אגו ומהלכי כוח

לא אמור. מאמן בא עם הצוות שלו(רק שמאמן כושר לא באמת עוזר מאמן ולא צריך להיות קשור לסוגיה). אין בעיה. לא באמת רוצים את בכר אז יציבו לו תנאים כאלה שהוא אמור להבין את הרמז.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:

לא אמור. מאמן בא עם הצוות שלו(רק שמאמן כושר לא באמת עוזר מאמן ולא צריך להיות קשור לסוגיה). אין בעיה. לא באמת רוצים את בכר אז יציבו לו תנאים כאלה שהוא אמור להבין את הרמז.
ואם זה לא רק על בכר? יש מאמן רציני (כלומר לא פלורס או שאר הליצנים ששחר יודע להביא מחו"ל) שירצה להיות שפוט של רפאלוב ואיציק?

קודם כל עובדיה לא אמור להיות בכלל קשור לעניין. אסור לו להתערב.
כל מאמן צריך לעבוד בסינרגיה עם מנהל מקצועי ובעיקר לעסוק באימון שוטף. תקרא לזה איך שאתה רוצה.

lemmacantor אמר:
קודם כל עובדיה לא אמור להיות בכלל קשור לעניין. אסור לו להתערב.
כל מאמן צריך לעבוד בסינרגיה עם מנהל מקצועי ובעיקר לעסוק באימון שוטף. תקרא לזה איך שאתה רוצה.

ולכן יש לי הרגשה, שגם כשבכר ורפאלוב וכל הסגל יתחלפו זה לא יעזור להצליח כל עוד יעקב/אור שחר או איציק עובדיה (לפחות אחד מהם) נשאר בתפקידו

משהו שלא נראה שנים, התקשורת בתקיפה חסרת תקדים כלפי המועדון. זה אומר דרשני.
לא זוכר יום כזה הרבה אבל אפשר לומר שיענקלה לא כשיר בעליל וגם כנראה כבר לא מנהל את המועדון אלא הבן שרמוטה השני אור שחר.

דבר אחרון יש לי להגיד,
איציק עובדיה מאחל לך רק רע וכל החרא שהבאת אלינו יבוא עלייך פי 200 יותר גרוע + יסורים קשים לפני הפיגור.

שחר כן מנהל את המועדון. כרגיל אצל דיקטטורים, כולם אשמים סביבם, אבל הם לא יודעים. זה לא על דעתם.
כל ההחלטות ההרסניות שחר מקבל.

חזרה
למעלה