• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא יודע עד כמה זה אמין, אבל בסרביה מדווחים שהבענו עניין באבו פאני.
אם זה או אבו פאני או הזר, בלי לחשוב פעמיים להביא את הזר.
אני לא מת על האופי של אבו פאני.
אם אפשר את שניהם, מבורך.

אם יש אפשרות כזאת מעדיף כל יום קישור של פאני והמפלץ הזה מנבחרת גאנה על פני ירין לוי ורטנר, וזה לא מעניין אותי בכלל שהם שחקני בית.

שחקני בית זה אוברייטד אחד גדול שחוץ מכסף לבוס הזקן על מכירות לא יוצא מזה כלום. דבר כזה גם הופך את הקבוצה לחלוטין ממקומות 5-6 למתמודדת על התואר גם עם הסגל הנוכחי.

זה אפילו לא בשמיים לעשות את זה, כמובן שבפועל אף אחד מהם לא יגיע ונפתח עונה עם קישור של אמצע טבלה

התקשורת הסרבית זה הדבר הכי לא אמין ביקום
אבו פאני לא יהיה במכבי חיפה (לא מידיעה) אחרי כל המאמץ שעשו סביב ירין לוי והעובדה שרוצים לקדם את אזולאי.
אני לא רואה אותו חוזר לארץ בכלל ואם כן אז כנראה לבאר שבע או לצהבת.

לא יודע עד כמה זה אמין, אבל בסרביה מדווחים שהבענו עניין באבו פאני.
אם זה או אבו פאני או הזר, בלי לחשוב פעמיים להביא את הזר.
אני לא מת על האופי של אבו פאני.
אם אפשר את שניהם, מבורך.
אבו פאני זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, מנהיג רשע שידע להפיח חיים בקישור הרך שלנו ולהרים את הקבוצה כשקשה.
על איזה אופי מדובר?

מישהו כתב כאן שאם אבופאני חוזר עכשיו לארץ הוא צריך לשלם הרבה מס.
אם זה נכון, הוא לא יחזור בכלל.

את האמת שממש אין לי כוח לעוד סאגה מתישה סביבו שיחתכו את זה מהר..
יש מצב גדול שירים באמת מתכנן עזיבה בגלל זה עוד לא חתם ואז זה ממש הגיוני שיביאו את שניהם. האם אני חושב שמהלך כזה יקרה? שואף לאפס זה לא ג׳ורדי פה

איך הטמבלים האלה אוהבים להוציא כסף על שחקנים בינוניים כמו דון ואחרים ולהתקמצן כשיש שחקנים ברמה על המדף שיכולים לשנות את הקבוצה

את האמת שממש אין לי כוח לעוד סאגה מתישה סביבו שיחתכו את זה מהר..
יש מצב גדול שירים באמת מתכנן עזיבה בגלל זה עוד לא חתם ואז זה ממש הגיוני שיביאו את שניהם. האם אני חושב שמהלך כזה יקרה? שואף לאפס זה לא ג׳ורדי פה
ירין לוי הולך ובמקומו מגיעים אבו פאני והזר המדובר?
איפה חותמים?

הזר יותר מתאים למערך כי אנחנו צריכים שחקן עם התכונות שלו יותר מאבו פאני. האידיאל כמובן זה למכור את ירין לוי לפני שהוא מסכם על החוזה בפעם ה-1526, ולהביא את שניהם.

אם יש אפשרות כזאת מעדיף כל יום קישור של פאני והמפלץ הזה מנבחרת גאנה על פני ירין לוי ורטנר, וזה לא מעניין אותי בכלל שהם שחקני בית.

שחקני בית זה אוברייטד אחד גדול שחוץ מכסף לבוס הזקן על מכירות לא יוצא מזה כלום. דבר כזה גם הופך את הקבוצה לחלוטין ממקומות 5-6 למתמודדת על התואר גם עם הסגל הנוכחי.

זה אפילו לא בשמיים לעשות את זה, כמובן שבפועל אף אחד מהם לא יגיע ונפתח עונה עם קישור של אמצע טבלה
כנראה שעם בעלים חדש זה כבר היה קורה אתמול, שניהם היו כבר בכפר גלים.

אבו פאני זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, מנהיג רשע שידע להפיח חיים בקישור הרך שלנו ולהרים את הקבוצה כשקשה.
על איזה אופי מדובר?
אופי מסריח בעיקר.
שחקן שעושה המון פרצופים אם משהו לא נראה לו, תוריד אותו פעם אחת לספסל אם לא יציג יכולת טובה ותראה מה יקרה.
סביר להניח שיעשה שביתה איטלקית או יריב עם בכר או כל מאמן אחר.
מספיק משחק בטדי או בבלומפילד שכל האיצטדיון שר עליו וזה כבר יוציא אותו מהמשחק ויתחיל לריב עם שחקנים על הדשא.
אבל עם כל זאת, מוכן לקבל אותו לאור האין שחקנים שיש לנו בקישור האחורי.

לא חושב שהעניין הוא שרטנר וירין שחקני בית. לשינויים כאלו יהיו משמעויות שהמועדון צריך לקחת בחשבון:

כלכלית - העסקאות האלו יהיו יקרות. לשני השחקנים יש שכר גבוה, כשעל פאני יצטרכו לשלם גם דמי העברה ועל סיבו את השכר של פדראו שיוקפא. מעבר לכך, רטנר וירין שחקנים שיכולים להכניס כסף בהמשך.

תדמיתית - לצד ההזדמנות לתקן טעויות, זה יציג את המועדון ככזה שפועל מלחץ וגחמות (זה גם נכון). במיוחד אחרי שהמועדון שם את ירין בפרונט והוציא הודעה רשמית שרטנר בתכניות. יש לזה השלכות גם מול צעירים נוספים שהובטח להם להשתלב פה ויחששו להידחק החוצה.

מקצועית - זה ייצור בעיות בניהול הדקות. אזולאי, שחקן הקישור בכושר הטוב ביותר, ה-10 (ברוניניו ומרדכי שרק חתמו ודון שהגיע בינואר) או חורה (השחקן הבולט בשלישייה הקדמית וקפטן הקבוצה) ישארו מחוץ להרכב.

לאור כל אלו, סביר להניח שיכיע רק אחד מבין פאני וסיבו, גם אם זה אומר שהרמה המקצועית תרד. כך או כך, אני בכלל חושב שפאני לא באמת אופציה ואלו סתם כותרות של בעלי אינטרס. אני משער שינסו להחתים את סיבו ואם זה יסתדר, ישאילו את רטנר (בתקווה, בעסקה טובה ולא כזו שתקבור אותו ביציע של מועדון אחר או כזו שיש בה אופציית רכישה).

אופי מסריח בעיקר.
שחקן שעושה המון פרצופים אם משהו לא נראה לו, תוריד אותו פעם אחת לספסל אם לא יציג יכולת טובה ותראה מה יקרה.
סביר להניח שיעשה שביתה איטלקית או יריב עם בכר או כל מאמן אחר.
מספיק משחק בטדי או בבלומפילד שכל האיצטדיון שר עליו וזה כבר יוציא אותו מהמשחק ויתחיל לריב עם שחקנים על הדשא.
אבל עם כל זאת, מוכן לקבל אותו לאור האין שחקנים שיש לנו בקישור האחורי.
אתה מעדיף שחקנים עם אופי נוח כמו אזולאי? שיודעים להפסיד בכבוד?
עד שיש שחקן ישראלי מוביל על המדף ועוד אחד כזה שמקושר למועדון ויכול להוביל את הקישור שלנו פשוט חובה להתאבד על זה

לא חושב שהעניין הוא שרטנר וירין שחקני בית. לשינויים כאלו יהיו משמעויות שהמועדון צריך לקחת בחשבון:

כלכלית - העסקאות האלו יהיו יקרות. לשני השחקנים יש שכר גבוה, כשעל פאני יצטרכו לשלם גם דמי העברה ועל סיבו את השכר של פדראו שיוקפא. מעבר לכך, רטנר וירין שחקנים שיכולים להכניס כסף בהמשך.

תדמיתית - לצד ההזדמנות לתקן טעויות, זה יציג את המועדון ככזה שפועל מלחץ וגחמות (זה גם נכון). במיוחד אחרי שהמועדון שם את ירין בפרונט והוציא הודעה רשמית שרטנר בתכניות. יש לזה השלכות גם מול צעירים נוספים שהובטח להם להשתלב פה ויחששו להידחק החוצה.

מקצועית - זה ייצור בעיות בניהול הדקות. אזולאי, שחקן הקישור בכושר הטוב ביותר, ה-10 (ברוניניו ומרדכי שרק חתמו ודון שהגיע בינואר) או חורה (השחקן הבולט בשלישייה הקדמית וקפטן הקבוצה) ישארו מחוץ להרכב.

לאור כל אלו, סביר להניח שיכיע רק אחד מבין פאני וסיבו, גם אם זה אומר שהרמה המקצועית תרד. כך או כך, אני בכלל חושב שפאני לא באמת אופציה ואלו סתם כותרות של בעלי אינטרס. אני משער שינסו להחתים את סיבו ואם זה יסתדר, ישאילו את רטנר (בתקווה, בעסקה טובה ולא כזו שתקבור אותו ביציע של מועדון אחר או כזו שיש בה אופציית רכישה).
אם השיקולים הם להתחשב בשחקנים פחות טובים משמעותית ממה שאפשר להביא אז אנחנו בצרות לשנים קדימה

אם השיקולים הם להתחשב בשחקנים פחות טובים משמעותית ממה שאפשר להביא אז אנחנו בצרות לשנים קדימה
א. אנחנו בצרות לשנים קדימה גם בלי העניין הנקודתי הזה. כל הסיטואציה הזו היא תוצר של בנייה ללא תכנון קדימה.
ב. זה לא ההתחשבות בירין או ברטנר, אלא במערכת. יש לזה השלכות רחבות על ניהול הארגון וכולנו רואים שהמועדון לא מנוהל טוב, בטח תחת לחץ מבחוץ (ובמקרה כזה, גם מבפנים, בעקבות תסכול אפשרי של שחקנים מתוך המועדון). מספיק לראות איך היום המקרים של ירין ורטנר מפעילים אותם.

העסקאות יהיו יקרות? בעיה שלהם.
במקום להוציא כסף על שחקנים סתמיים שידענו מראש שלא מתאימים כגון: סדריק דון, אגבה, קאני, זסנו, סטיוארט וכו' .. היו צריכים לשלם על שחקן/שניים שבאמת שווים את הסכומים האלה.
גם לגבי החלוץ החדש ספק גדול מאוד אם יש לו קשר לכדורגל. בינתיים זה לא נראה טוב.
לגבי ירין לוי ורטנר - רטנר זה פוטנציאל גדול לדעתי שצריך עוד זמן ודקות משחק על מנת להתבשל כמו שצריך, ירין לוי אוברייטד גדול מאוד הייתי שמח אם היו משחררים אותו אתמול או בכלל לא היה מחזירים מלכתחילה מבית"ר מה שהיה צריך לקרות. גם שם קלטו מהר מאוד את הבלוף והביאו את אינו. אמצע/ סוף עונה שעברה ירין לוי בעיקר בילה על הספסל של בית"ר, העיקר שהחזירו אותו למכבי חיפה לא יודע מה חשבו לעצמם באמת.
מבחינה תדמיתית - זה לא מעניין איך זה יציג את המועדון כל עוד יעשו מה שצריך. צריך להתעלם מרעשי הרקע וממה שיגידו בתקשורת.
טובת הקבוצה צריכה להיות קודמת לכל. 90% מאוהדי הכדורגל בארץ יגידו לך שזה מהלך נכון. עדיף שיתקנו מאוחר מאשר שלא יתקנו בכלל.
מקצועית - לשחרר את דון ואת ירין לוי בהנחה ויצליחו להביא את פאני והזר הגנאי. מרדכי, אזולאי,ברונינו, רטנר וגורה זה מספיק.
יש עונה ארוכה, והרבה פציעות במיוחד במכבי חיפה. כולם ישחקו. את רטנר יהיה אפשר להשאיל בינואר אם לא יזכה להרבה דקות משחק.
הייתי משחרר גם את בנסון ומביא כנף ימין ראוי, הוא יפצע בקרוב וישב ביציע המון זמן הוא לא כשיר לכדורגל. גם זה משהו שמנהל מקצועי שמבין בכדורגל כבר היה רואה ממזמן.

א. אנחנו בצרות לשנים קדימה גם בלי העניין הנקודתי הזה. כל הסיטואציה הזו היא תוצר של בנייה ללא תכנון קדימה.
ב. זה לא ההתחשבות בירין או ברטנר, אלא במערכת. יש לזה השלכות רחבות על ניהול הארגון וכולנו רואים שהמועדון לא מנוהל טוב, בטח תחת לחץ מבחוץ (ובמקרה כזה, גם מבפנים, בעקבות תסכול אפשרי של שחקנים מתוך המועדון). מספיק לראות איך היום המקרים של ירין ורטנר מפעילים אותם.
אנחנו גדלנו על ניהול ששואף להביא את השחקנים הכי טובים שאפשר בכל רגע נתון אפילו בזמנים שהקבוצה הייתה חזקה מאוד התחזקנו באותם שחקנים.
את הכוכבים של הליגה קשה מאוד להביא בשנים האחרונות בגלל שהם נמכרים ישירות לחול ואנחנו כבר לא הקרש קפיצה לאירופה כמו שהיינו, גם כשאנחנו מגדלים כוכבים הם נמכרים מהר מאוד לאירופה.
אז נשארנו עם השחקנים הפחות איכותיים והגענו למצב שה11 שלנו עמוס בשחקנים בינוניים בהשוואה לקבוצות שהיו פה בעבר, עכשיו אנחנו מתחשבים בשחקנים שנשארו פה בשביל האופציה העתידית שאולי יתפתחו לשחקנים מובילים ובצדק הם באמת מוכשרים ויש פוטנציאל שיבשילו, אז איך מתקדמים מפה? איך מחזירים את הקבוצה לימים היפים שלה?
אם אלו הטענות של המועדון לא להחזיר שחקן כמו אבו פאני אנחנו נשאר בבינוניות שלנו עוד הרבה זמן לצערי

נראה שסתם התארח שם ולא בדרך לחזור לשם ולא נעליים.
קיצר ליאור אוכל פלונטר על הכוכב שובר השיאים מלובליאנה שהוא החתים כאן בקיץ שעבר

חזרה
למעלה