ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אבו פאני זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, מנהיג רשע שידע להפיח חיים בקישור הרך שלנו ולהרים את הקבוצה כשקשה.לא יודע עד כמה זה אמין, אבל בסרביה מדווחים שהבענו עניין באבו פאני.
אם זה או אבו פאני או הזר, בלי לחשוב פעמיים להביא את הזר.
אני לא מת על האופי של אבו פאני.
אם אפשר את שניהם, מבורך.
ירין לוי הולך ובמקומו מגיעים אבו פאני והזר המדובר?את האמת שממש אין לי כוח לעוד סאגה מתישה סביבו שיחתכו את זה מהר..
יש מצב גדול שירים באמת מתכנן עזיבה בגלל זה עוד לא חתם ואז זה ממש הגיוני שיביאו את שניהם. האם אני חושב שמהלך כזה יקרה? שואף לאפס זה לא ג׳ורדי פה
כנראה שעם בעלים חדש זה כבר היה קורה אתמול, שניהם היו כבר בכפר גלים.אם יש אפשרות כזאת מעדיף כל יום קישור של פאני והמפלץ הזה מנבחרת גאנה על פני ירין לוי ורטנר, וזה לא מעניין אותי בכלל שהם שחקני בית.
שחקני בית זה אוברייטד אחד גדול שחוץ מכסף לבוס הזקן על מכירות לא יוצא מזה כלום. דבר כזה גם הופך את הקבוצה לחלוטין ממקומות 5-6 למתמודדת על התואר גם עם הסגל הנוכחי.
זה אפילו לא בשמיים לעשות את זה, כמובן שבפועל אף אחד מהם לא יגיע ונפתח עונה עם קישור של אמצע טבלה
אופי מסריח בעיקר.אבו פאני זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, מנהיג רשע שידע להפיח חיים בקישור הרך שלנו ולהרים את הקבוצה כשקשה.
על איזה אופי מדובר?
לא חושב שהעניין הוא שרטנר וירין שחקני בית. לשינויים כאלו יהיו משמעויות שהמועדון צריך לקחת בחשבון:אם יש אפשרות כזאת מעדיף כל יום קישור של פאני והמפלץ הזה מנבחרת גאנה על פני ירין לוי ורטנר, וזה לא מעניין אותי בכלל שהם שחקני בית.
שחקני בית זה אוברייטד אחד גדול שחוץ מכסף לבוס הזקן על מכירות לא יוצא מזה כלום. דבר כזה גם הופך את הקבוצה לחלוטין ממקומות 5-6 למתמודדת על התואר גם עם הסגל הנוכחי.
זה אפילו לא בשמיים לעשות את זה, כמובן שבפועל אף אחד מהם לא יגיע ונפתח עונה עם קישור של אמצע טבלה
אתה מעדיף שחקנים עם אופי נוח כמו אזולאי? שיודעים להפסיד בכבוד?אופי מסריח בעיקר.
שחקן שעושה המון פרצופים אם משהו לא נראה לו, תוריד אותו פעם אחת לספסל אם לא יציג יכולת טובה ותראה מה יקרה.
סביר להניח שיעשה שביתה איטלקית או יריב עם בכר או כל מאמן אחר.
מספיק משחק בטדי או בבלומפילד שכל האיצטדיון שר עליו וזה כבר יוציא אותו מהמשחק ויתחיל לריב עם שחקנים על הדשא.
אבל עם כל זאת, מוכן לקבל אותו לאור האין שחקנים שיש לנו בקישור האחורי.
אם השיקולים הם להתחשב בשחקנים פחות טובים משמעותית ממה שאפשר להביא אז אנחנו בצרות לשנים קדימהלא חושב שהעניין הוא שרטנר וירין שחקני בית. לשינויים כאלו יהיו משמעויות שהמועדון צריך לקחת בחשבון:
כלכלית - העסקאות האלו יהיו יקרות. לשני השחקנים יש שכר גבוה, כשעל פאני יצטרכו לשלם גם דמי העברה ועל סיבו את השכר של פדראו שיוקפא. מעבר לכך, רטנר וירין שחקנים שיכולים להכניס כסף בהמשך.
תדמיתית - לצד ההזדמנות לתקן טעויות, זה יציג את המועדון ככזה שפועל מלחץ וגחמות (זה גם נכון). במיוחד אחרי שהמועדון שם את ירין בפרונט והוציא הודעה רשמית שרטנר בתכניות. יש לזה השלכות גם מול צעירים נוספים שהובטח להם להשתלב פה ויחששו להידחק החוצה.
מקצועית - זה ייצור בעיות בניהול הדקות. אזולאי, שחקן הקישור בכושר הטוב ביותר, ה-10 (ברוניניו ומרדכי שרק חתמו ודון שהגיע בינואר) או חורה (השחקן הבולט בשלישייה הקדמית וקפטן הקבוצה) ישארו מחוץ להרכב.
לאור כל אלו, סביר להניח שיכיע רק אחד מבין פאני וסיבו, גם אם זה אומר שהרמה המקצועית תרד. כך או כך, אני בכלל חושב שפאני לא באמת אופציה ואלו סתם כותרות של בעלי אינטרס. אני משער שינסו להחתים את סיבו ואם זה יסתדר, ישאילו את רטנר (בתקווה, בעסקה טובה ולא כזו שתקבור אותו ביציע של מועדון אחר או כזו שיש בה אופציית רכישה).
לאזולאי יש אחלה אופי.אתה מעדיף שחקנים עם אופי נוח כמו אזולאי? שיודעים להפסיד בכבוד?
עד שיש שחקן ישראלי מוביל על המדף ועוד אחד כזה שמקושר למועדון ויכול להוביל את הקישור שלנו פשוט חובה להתאבד על זה
א. אנחנו בצרות לשנים קדימה גם בלי העניין הנקודתי הזה. כל הסיטואציה הזו היא תוצר של בנייה ללא תכנון קדימה.אם השיקולים הם להתחשב בשחקנים פחות טובים משמעותית ממה שאפשר להביא אז אנחנו בצרות לשנים קדימה
העסקאות יהיו יקרות? בעיה שלהם.לא חושב שהעניין הוא שרטנר וירין שחקני בית. לשינויים כאלו יהיו משמעויות שהמועדון צריך לקחת בחשבון:
כלכלית - העסקאות האלו יהיו יקרות. לשני השחקנים יש שכר גבוה, כשעל פאני יצטרכו לשלם גם דמי העברה ועל סיבו את השכר של פדראו שיוקפא. מעבר לכך, רטנר וירין שחקנים שיכולים להכניס כסף בהמשך.
תדמיתית - לצד ההזדמנות לתקן טעויות, זה יציג את המועדון ככזה שפועל מלחץ וגחמות (זה גם נכון). במיוחד אחרי שהמועדון שם את ירין בפרונט והוציא הודעה רשמית שרטנר בתכניות. יש לזה השלכות גם מול צעירים נוספים שהובטח להם להשתלב פה ויחששו להידחק החוצה.
מקצועית - זה ייצור בעיות בניהול הדקות. אזולאי, שחקן הקישור בכושר הטוב ביותר, ה-10 (ברוניניו ומרדכי שרק חתמו ודון שהגיע בינואר) או חורה (השחקן הבולט בשלישייה הקדמית וקפטן הקבוצה) ישארו מחוץ להרכב.
לאור כל אלו, סביר להניח שיכיע רק אחד מבין פאני וסיבו, גם אם זה אומר שהרמה המקצועית תרד. כך או כך, אני בכלל חושב שפאני לא באמת אופציה ואלו סתם כותרות של בעלי אינטרס. אני משער שינסו להחתים את סיבו ואם זה יסתדר, ישאילו את רטנר (בתקווה, בעסקה טובה ולא כזו שתקבור אותו ביציע של מועדון אחר או כזו שיש בה אופציית רכישה).
אנחנו גדלנו על ניהול ששואף להביא את השחקנים הכי טובים שאפשר בכל רגע נתון אפילו בזמנים שהקבוצה הייתה חזקה מאוד התחזקנו באותם שחקנים.א. אנחנו בצרות לשנים קדימה גם בלי העניין הנקודתי הזה. כל הסיטואציה הזו היא תוצר של בנייה ללא תכנון קדימה.
ב. זה לא ההתחשבות בירין או ברטנר, אלא במערכת. יש לזה השלכות רחבות על ניהול הארגון וכולנו רואים שהמועדון לא מנוהל טוב, בטח תחת לחץ מבחוץ (ובמקרה כזה, גם מבפנים, בעקבות תסכול אפשרי של שחקנים מתוך המועדון). מספיק לראות איך היום המקרים של ירין ורטנר מפעילים אותם.