חוץ ממנו ועוד איזה שם כמו ינוזאי אין ממש שחקנים חופשיים להביא. אני גם לא חושב שהוא יגיע.עכשיו מעניין אם רק שחקן חופשי יכול להגיע או שמתכוונים לרכוש מישהו.
גם אצילי כזה. רגל שמאל חזקה ויותר בעיטות מרחוק, פחות דריבלבאופן כללי, לא אוהב שמביאים פרופילים של שחקנים ששיחקו בקבוצות תחתית, זה כדורגל אחר, משחקים בעיקר על מתפרצות, שונה לגמרי ממה שנפגוש פה.
רגל שמאל חזקה, בועט המון לשער, פחות דריבליסט. מבחינת סגנון הוא מזכיר לי את מה שקיבלנו פה מבנסון, שחקן שלפני כמה שנים היה משהו והיום בעיקר מחפש את רגל שמאל מחוץ לרחבה ולבעוט ולא הרבה מעבר.
הוא שיחק הרבה יותר נמוך מאצילי בעונה האחרונה. הזכיר לי קצת יותר את ז'וסוואה אם כבר בחלק הזה (רק פחות פלימייקר)גם אצילי כזה. רגל שמאל חזקה ויותר בעיטות מרחוק, פחות דריבל
כששרי שיחק בימין, גם לו לא היה דריבל אלא יותר בעיטות מרחוק. מתי בכלל היה לך שחקן של דריבל בכנף? גם חורה הוא שחקן שיותר מרים ומאיים מרחוק, פחות דריבליסטהוא שיחק הרבה יותר נמוך מאצילי בעונה האחרונה. הזכיר לי קצת יותר את ז'וסוואה אם כבר בחלק הזה (רק פחות פלימייקר)
לאצילי אין דריבל על כל הקו אבל הוא זריז מאוד ויודע לעשות אחד על אחד טוב על המגן ולפנות את עצמו לבעיטה (מעבר לזה שהוא גם נכנס לרחבה מעולה ויש לו חוש אדיר לשערים)
סייף מבשל, החלוץ הנגר כובש, יבלבלו לנו את המוח שיש סגל נהדר ורצים לאליפות, מצד שני הצהבת לא קבוצה. בסיום העונה הם יסיימו מקום שלישי ואנחנו חמישי או שישי. כבר מכירים את התסריטים האלההיום סייף כובש ושיפררו לנו שלא צריך להביא כנף
שאפשר לרוץ ככה עד ינואר
כי אין מה שחקנים בשוק ולא יביאו כדי להגיד שהביאו וכו' וכו'
בתקווה שליאור לא יהיה פה בשביל תבחור זרים בינואר, קניתי את זההיום סייף כובש ושיפררו לנו שלא צריך להביא כנף
שאפשר לרוץ ככה עד ינואר
כי אין מה שחקנים בשוק ולא יביאו כדי להגיד שהביאו וכו' וכו'
אני מוכן לסבול את כל הדיבורים האלה אם אנחנו מנצחים היוםסייף מבשל, החלוץ הנגר כובש, יבלבלו לנו את המוח שיש סגל נהדר ורצים לאליפות, מצד שני הצהבת לא קבוצה. בסיום העונה הם יסיימו מקום שלישי ואנחנו חמישי או שישי. כבר מכירים את התסריטים האלה
שכחת את דודו בזק.לשחרר:
יענקל'ה
עובדיה
רפאלוב
בכר
פדראו
לונוויק
נובאקוביץ'
דון (השאלה)
בנסון
להביא:
בעלים
מנכל
מנהל מקצועי
מאמן
בלם זר
חלוץ זר
קשר אחורי זר
כנף ימין זר
כנף שמאל זר
שכחת את דודו בזק.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!