מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בדקתי אותו קצת לפני כמה שבועות כשעברתי על הקשרים שנשארו חופשיים בשוק, הוא דווקא שחקן טוב ולדעתי יכול להשיג חוזה בליגה הפורטוגלית בקלות הוא פשוט מחפש כנראה יותר כסף. אבל קשר כנף ימין קלאסי הוא לא. זה יותר קרוב לברוניניו.

לא חושב שהוא יגיע בכל מקרה כי בשלב הזה של החלון השחקן שיגיע זה מישהו שכבר נשמע עליו רק כשסיכם או חתם.

אגב יגאל גולדשטיין הכניס את המשפט הכי מפחיד בשפה העברית לסיום הכתבה שלו. "יכול לחתום בתור שחקן חופשי גם אחרי סיום חלון ההעברות".

עכשיו מעניין אם רק שחקן חופשי יכול להגיע או שמתכוונים לרכוש מישהו.
חוץ ממנו ועוד איזה שם כמו ינוזאי אין ממש שחקנים חופשיים להביא. אני גם לא חושב שהוא יגיע.

לדעתי יותר הגיוני שיגיע מישהו בהשאלה עם אופציה אם כבר

באופן כללי, לא אוהב שמביאים פרופילים של שחקנים ששיחקו בקבוצות תחתית, זה כדורגל אחר, משחקים בעיקר על מתפרצות, שונה לגמרי ממה שנפגוש פה.

רגל שמאל חזקה, בועט המון לשער, פחות דריבליסט. מבחינת סגנון הוא מזכיר לי את מה שקיבלנו פה מבנסון, שחקן שלפני כמה שנים היה משהו והיום בעיקר מחפש את רגל שמאל מחוץ לרחבה ולבעוט ולא הרבה מעבר.
גם אצילי כזה. רגל שמאל חזקה ויותר בעיטות מרחוק, פחות דריבל

גם אצילי כזה. רגל שמאל חזקה ויותר בעיטות מרחוק, פחות דריבל
הוא שיחק הרבה יותר נמוך מאצילי בעונה האחרונה. הזכיר לי קצת יותר את ז'וסוואה אם כבר בחלק הזה (רק פחות פלימייקר)

לאצילי אין דריבל על כל הקו אבל הוא זריז מאוד ויודע לעשות אחד על אחד טוב על המגן ולפנות את עצמו לבעיטה (מעבר לזה שהוא גם נכנס לרחבה מעולה ויש לו חוש אדיר לשערים)

הוא שיחק הרבה יותר נמוך מאצילי בעונה האחרונה. הזכיר לי קצת יותר את ז'וסוואה אם כבר בחלק הזה (רק פחות פלימייקר)

לאצילי אין דריבל על כל הקו אבל הוא זריז מאוד ויודע לעשות אחד על אחד טוב על המגן ולפנות את עצמו לבעיטה (מעבר לזה שהוא גם נכנס לרחבה מעולה ויש לו חוש אדיר לשערים)
כששרי שיחק בימין, גם לו לא היה דריבל אלא יותר בעיטות מרחוק. מתי בכלל היה לך שחקן של דריבל בכנף? גם חורה הוא שחקן שיותר מרים ומאיים מרחוק, פחות דריבליסט

היום סייף כובש ושיפררו לנו שלא צריך להביא כנף
שאפשר לרוץ ככה עד ינואר
כי אין מה שחקנים בשוק ולא יביאו כדי להגיד שהביאו וכו' וכו'

שאפשר לרוץ ככה עד ינואר
סייף מבשל, החלוץ הנגר כובש, יבלבלו לנו את המוח שיש סגל נהדר ורצים לאליפות, מצד שני הצהבת לא קבוצה. בסיום העונה הם יסיימו מקום שלישי ואנחנו חמישי או שישי. כבר מכירים את התסריטים האלה

שאפשר לרוץ ככה עד ינואר
בתקווה שליאור לא יהיה פה בשביל תבחור זרים בינואר, קניתי את זה

בדקתי את הנושא.
סוכנו של השחקן הוא טל בן חיים, והוא הציע את לופס למועדון. ומכאן גם יש לגולדשטיין את השם שלו.

במועדון דחו בנימוס את המועמדות.

בקיצור, אפשר להתקדם.

סייף מבשל, החלוץ הנגר כובש, יבלבלו לנו את המוח שיש סגל נהדר ורצים לאליפות, מצד שני הצהבת לא קבוצה. בסיום העונה הם יסיימו מקום שלישי ואנחנו חמישי או שישי. כבר מכירים את התסריטים האלה
אני מוכן לסבול את כל הדיבורים האלה אם אנחנו מנצחים היום

לשחרר:
יענקל'ה
עובדיה
רפאלוב
בכר
פדראו
לונוויק
נובאקוביץ'
דון (השאלה)
בנסון

להביא: